În primăvara anului 1943, un aristocrat francez semna un volum care avea să marcheze profund generații întregi de cititori de toate vârstele – este vorba desigur de MICUL PRINȚ. La  70 de ani de la aparitia cartii care a schimbat la față literatura europeană și mondială și care a readus  în atenția publicului fascinația și privilegiile universului copilăriei, al inocenței, ne gândim să sărbătorim cum se cuvine, să rămânem în spiritul volumelor lui Antoine de Saint-Exupery.

Vă propunem să pătrundeți, alături de noi într-o lume recompusă din epistole, o lume care începe într-o căsuță cu acoperiș din pene roz, de flamingo, adunate căpiță și lipite cu miere zaharisită și ceară de albine. De aici începeți călătoria alături de o contesă cu multă imaginație și personalitate spre un orizont grațios și plin de iubire.

VINERI, 10.05.2013, ora 17, la Librăria Șt.O.Iosif pregătim un eveniment care celebrează fantezia și iubirea: lansarea cărții SCRISORILE CONTESEI DE CHOU FLEUR (Editura Pastel, 2013) de La Fee Blanche- Contesă de Chou Fleur.

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *