Rezervăm adesea discuțiile pe teme spirituale, pe teme filosofice pentru finalul de săptămână, pentru după-amiezele călduroase, petrecute în companii agreabile. De data asta vă provocăm să deveniți mai neconvenționali, să vă opriți din febra activităților săptămânale și să descoperiți un prilej binevenit de respiro, poate chiar un imbold pentru inaugurarea unei călătorii spirituale.

Vă invităm în  cadrul familiar de la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, să descoperiți un volum dens în discuții lipsite de formalism, pe subiecte variate (de la frica de moarte, anxietatea, religie, divinitate la fericire, success, feminism etc), între două personalități feminine, dedicate promovării valorilor și potențialului cultural românesc: ȘTEFANIA MAGIDSON (președintele Fundației Blue Heron) și CARMEN FIRAN (poetă și scriitoare, fostă directoare a Institutului Cultural Român de la New York) – ambele stabilite in SUA.

MIERCURI, 19.06.2013, la ora 17 30 vă așteptăm în Salonul Șt.O.Iosif, la lansarea volumului ÎN CĂUTAREA MAGICIANULUI ALB – PSIHOLOGIA SPIRITUALĂ în MANIFESTAREA DESTINULUI (Editura Scrisul Românesc, 2013), semnată de ȘTEFANIA MAGIDSON.

Veniturile obținute din vânzarea cărții vor fi donate integral în beneficiul Programului de Burse Universitare Blue Heron, dedicat studenților merituoși dar lipsiți de posibilități materiale, proveniți din centre de plasament.

Despre autoare- STEFANIA MAGIDSON- s-a născut la Braşov şi în 1983 a emigrat în Statele Unite. A absolvit University of Utah obţinând o diplomă de specializare în Sănătate Publică şi un master în Psihologie Aplicată la University of Santa Monica. Şi-a continuat studiile în psihologie într-un program de doctorat la facultatea California School of Professional Psychology, Los Angeles. A participat la conceperea şi punerea în aplicare a programelor de sănătate cardiovasculară pentru statul Utah.Inspirată de Fundaţia EveryChild şi de impactul ei în viaţa copiilor lipsiţi de resurse materiale din zona Los Angeles, Ştefania Magidson a înfiinţat în 2002 Fundaţia Blue Heron, organizaţie neguvrnamentală de caritate care funcţionează în Statele Unite şi România, cu scopul de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor abandonaţi sau fără resurse materiale, dar cu potenţial intelectual şi rezultate şcolare deosebite şi a le oferi un acces mai larg la oportunităţile vieţii prin acordarea de burse universitare.  Stefania Magidson este o susţinătoare a artelor şi cauzelor sociale, implicându-se în conducerea mai multor organizaţii non-profit din Los Angeles, festivaluri de film, producţii teatrale, şi evenimente literare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *