În miez de vară toată lumea este cu gândul la  vacanțe, la momente destinse și la relaxări. Într-un asemenea context visător și ludic, seriozitatea merită subminată cu orice preț –  de ce nu, prin lectură? Tocmai de aceea ne-am gândit să oferim un preambul pentru toate  dispozițiile lejere de concediu printr-o lectură amuzantă.

Vă invităm să faceți cunoștință cu Lordul Emsworth, un personaj distrat și excentric, pasionat de grădinărit și de porci care, atunci când își va însuși, din neatenție, un obiect de colecție al unui american bogat va da naștere unei avalanșe de situații amuzante și neprevăzute. E vorba despre un lanț al slăbiciunilor care va lega încurcături amoroase, falși servitori și tot felul de personaje bizare, toate emanând distinct umor britanic de cea mai bună calitate.

Vă așteptăm pe 26.07.2013, la o nouă ediție a Clubului de Lectură de la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, pentru a discuta și a ne amuza pe marginea romanului GREȘEALA LORDULUI EMSWORTH (Editura Polirom), semnat de cel mai cunoscut umorist englez P.G.WODEHOUSE. Până pe 26.07, romanul va beneficia de o reducere de 20%.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *