Este încă vară și preferăm să trăim lejer, să ne abandonăm prezentului, atmosferei fără de griji tipică vacanțelor. La fel par să facă și protagoniștii romanului lui Jeffrey Eugenides care aleg să trăiască intens, uitând parcă de viitor, lăsându-se  surprinși în cele din urmă de inevitabila maturizare.  Cu gândul la locuri excentrice și povești pasionale, ne păstrăm în tonurile anotimpului și în ceea ce privește alegerile de lectură, invitându-vă să descoperiți o narațiune provocatoare.

Este vorba de o narațiune proiectată pe fundalul american al debutului anilor 80, într-o atmosferă în care semiotica, feminismul și postmodernismul, alături de recesiunea diplomatică și socială contribuie la redefinirea unei generații. Povestea acestei redefiniri este spusă prin intermediul unui triunghi amoros, format dintr-o absolventă de limba engleză, un călător cutezător care cochetează cu teologia și un filosof nonconformist depresiv.

Vă așteptăm VINERI, 30.08.2013, ora 18, la ediția din luna august a Clubului de Lectură de la Librăria Șt.O.Iosif, pentru a împărtăși impresii pe marginea romanului semnat de Jeffrey Eugenides, votat drept cartea anului 2011 de către The New York Times Book Review: INTRIGĂ MATRIMONIALĂ (Editura Polirom, 2011), disponibil cu 20% reducere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *