Finalurile de săptămână de vară sunt momente în care la Brașov domnește atmosfera muzicală a verii: orașul se trezește în conversațiile amicale ale turiștilor, în vocea vie a radiourilor și a pieselor matinale antrenante, în entuziasmul nuntașilor prezenți în centru pentru a celebra debutul unor noi căsnicii. Am adus și noi contribuția la această atmosferă, prin evenimentul organizat la Librăria Șt.O.Iosif.

SÂMBĂTĂ, 3.08.2013, la Librăria Șt.O.Iosif am găzduit lansarea albulmului DRAG DE VIAȚĂ, DOR DE CÂNT (producție Libris Brașov, 2013) al formației FLOARE DE COLȚ, profesioniști ai muzicii și ai… bunei dispoziții.

Evenimentul a fost deschis de VIRGIL ONIȚĂ, Presședintele Asociației Libris Cultural Brașov, cel care i-a felicitat pe interpreți pentru reușita de a înregistra acest album. urându-le bun venit în marea familie Libris.

Daniel, Florin și Sebastian, membrii grupului Floare de Colț au dat glas bucuriei celor prezenți la lansare, prin voci, cântec și instrumente, interpretând melodia Drag mi-e viața s-o trăiesc.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bzaUG7L-ax4&feature=youtu.be[/youtube]

După ce a jucat , alături de public, pe acordurile vioaie ale trupei, realizatorul TV Silvana Enache a amintit audienței faptul că grupul Floare de Colț reușește să transmită în mod autentic, atât prin muzică dar și prin costume, ceea ce folclorul românesc transmite de secole. Așa cum se caracterizează singuri, cei de la Grupul Floare de Colț sunt trei prieteni uniți prin pasiunea pentru muzică și prin dorința de a aduce bucuria muzicală și înțelepciunea vieții intre ascultatori.

Membrii formației au luat și ei cuvântul și au mulțumit producătorului și publicului. Textele cântecelor de pe acest album au fost compuse de interpreți sau au fost culese iar grafica a fost realizată de Eusebiu Andrieș.  Grupul Floare de Colț a cântat apoi piese precum: Hangiță dragă, E ușor să judeci lumea, Din suflet vă cântăm.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rlBlvbyaeUg&feature=youtu.be[/youtube]

Interpretările artiștilor brașoveni, acompaniate și de membrii din Ansamblul Junii Brașovului au ridicat audiența în picioare și au încurajat-o la joc. Atmosfera lansării a fost așadar cât se poate dinamică și de activă iar melodiile interpretate au mers la inima ascultătorilor.

Încheierea evenimentului s-a făcut printr-un cântec de petrecere: Nu îi chef fără rachie, înainte de sesiunea de autografe.

Mulțumim audienței și invitaților pentru prezență, mulțumim membrilor formației Floare de Colț pentru că au ales să-și lanseze albumul la Librăria Șt.O.Iosif Brașov.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *