Urmează o săptămână încărcată de evenimente culturale, la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, în compania unor personalități deosebite, venite din medii profesionale variate, unite însă de plăcerea cititului și a scrisului deopotrivă. Salonul Șt.O.Iosif devine, în aceste ultime zile ale lunii septembrie, un spațiu generos care va fi vizitat pe rând de fețe regale, bisericești dar și de corporatiști profesioniști și de cititori pasionați deopotrivă, de toți acei ce vorbesc limba universală a lecturii. Așadar, deși este încă perioada în care librăria devine sinonimă cu locul din care elevii și studenții își procură manualele necesare studiului, vă propunem trei evenimente cu greutate, pe care nu le puteți rata.

Miercuri, 25.09.2013, la ora 14 lansăm albumul  UN OMAGIU REGAL PENTRU ROMÂNIA, semnat de Alteța Sa Regală, Prințul Paul al României, strănepotul Regelui Ferdinand. La acest eveniment vom fi onorați de prezența A.S.R. Paul  și a Principesei Lia care vor oferi o sesiune de autografe publicului prezent. Momentul festiv va fi completat de un recital susținut de Formația Hipnotique- un cvartet de viori electrice.


Joi, 26.09.2013, începând cu ora 18:30, vă așteptăm la lansarea cărții JURNAL DE BANCHER PE DRUMURI (Editura Benefica, 2013), o colecție de impresii și reflecții adunate în călătoriile  lui CODRUȚ NICOLAU, un profesionist al finanțelor cu afinități analitice și scriitoricești. La lansare vor participa și vor vorbi autorul dar și Adrian Lăcătuș, Decanul Facultății de Litere a Universității Transilvania Brașov.

Vineri, 27.09.2013, la ora 14 primim oaspeți ecleziastici: preot dr. Lucian Dîncă, Augustinian Asumpționist, doctor în Teologie Patristică, la Universitatea Laval din Quebec Canada, Director al Bibliotecii Bizantine Sfinții Petru și Andrei din București, profesor la Universitatea din București, Facultatea de Litere și Facultatea de Teologie lansează trei volume apărute la Editura Sapientia, Iași:  DESPRE PREOȚIE IN SCRIERILE SFINTILOR PARINTI AI BISERICII  -IOAN GURA DE AUR si GRIGORIE din NAZIANZ, respectiv SCRISORILE PASCALE precum si dublul tratat ÎMPOTRIVA PĂGÂNILOR , DESPRE INTRUPAREA CUVÂNTULUI  (de Sfântul Atanasie din Alexandria).

Tot vineri, 27.09.2013, la ora 18, vă așteptăm la o nouă ediție a Clubului de Lectură de la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, la care vom discuta pe marginea volumului MARELE GATSBY (Editura Polirom, 2013) de F.Scott Fitzgerald.

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *