Urmează zile pline în Salonul Șt.O.Iosif, zile în care veți avea ocazia să reîntâlniți personalități ale lumii scriitorilor și specialiștilor în diverse domenii. La Librăria Șt.O.Iosif pregătim evenimente care se potrivesc cu spiritul perioadei pe care o traversăm, armonizându-se cu începutul anului universitar și reîntoarcerea studenților în orașul de la poalele Tâmpei, dar și cu melancolia și nostalgiile pe care le prilejuiește anotimpul toamnei. Iată și calendarul manifestărilor de la librăria de pe str. Mureșenilor nr 14:

DUMINICĂ, 6.10.2013, la ora 13:30, vă așteptăm la lansarea cărții CONTABILITATEA INSTITUȚIILOR DE CREDIT CONFORMĂ CU STANDARDELE INTERNAȚIONALE DE RAPORTARE FINANCIARĂ (Editura Universitară București), de ALEXANDRA DOROS, cadru didactic universitar, expert contabil, auditor financiar și consultant fiscal.


JOI, 10.10.2013, la ora 18, aveți întâlnire cu MARIN MĂLAICU HONDRARI care își lansează cel mai recent roman LUNETISTUL (Editura Polirom, 2013). Evenimentul e realizat în parteneriat cu Facultatea de Litere a Universității Transilvania Brașov. Alături de autor, vor fi prezenț și vor lua cuvântul prof univ dr Andrei Bodiu și conf univ dr Adrian Lăcătuș.


VINERI, 11.10.2013, la ora 14, vă invităm să descoperiți cel mai recent volum al unui preot și scriitor atât de familiar și de îndrăgit de brașoveni: părintele CRISTIAN MUNTEAN își lansează o nouă colecție de poezii: NOSTALGII (Editura Pastel, 2013).

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *