În luna octombrie, când totul pare întunecat și friguros, când păsările călătoare au plecat  deja spre țările calde, și cititorii își îndreaptă atenția spre ținuturi mai însorite și mai exotice.

Vă propunem o poveste contemporană,  proiectată în intimitatea culturii orientale, despre provocările prin care trece o familie iraniană – o familie cu bărbați devotați dar ferecați emoțional, femei care își sacrfică aspirațiile profesionale pentru a-și îngriji familia și copii care protestează silențios față de rolurile pe care fiecare membru trebuie să le îndeplinească, conform tradiției, o tradiție care marginalizează, în mod ironic, apropierea și legăturile afective.

Pe 25.10.2013, vă așteptăm la o nouă ediție a CLUBULUI DE LECTURĂ de la Librăria Șt.O.Iosif pentru o incursiune în fierbintele și misteriosul spațiu oriental, la o discuție despre romanul semnat de Parinoush Saniee, autoarea celei mai bine vândute cărți din Iran a tuturor timpurilor. Vă invităm la lectura romanului TATĂL CELUILALT COPIL (Editura Polirom, 2013), disponibil cu 20% reducere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *