Sezonul cumpărăturilor de Crăciun e inaugurat cu reduceri de proporții, cel puțin la americani, inventatorii tradiției de decapitare a prețurilor în ultima vineri a lunii noiembrie. Iar dacă americanii au ajuns să modifice până și programul instituțiilor, pentru a putea permite angajaților să profite de acest eveniment anual așteptat de milioane de cumpărători, în România ultimii doi ani au ridicat această modă a reducerilor la cote neașteptate.

E vorba de o modă care face cumpărăturile mai ușoare și stimulează o planificare din timp a investițiilor. E vorba de o sărbătoare a bunelor intenții și a dorințelor împlinite, mai ales că tot mai multe firme se implică în acceptarea acestui pariu anual de ridiculizare a prețurilor. Așadar, de Black Friday, la fel ca în anul precedent,  cititorii au doar de câștigat, căci invitația la lectură va fi mai irezistibilă ca niciodată.

Sfidăm superstițiile, uităm de disputele interculturale legate de imitarea unor mode globale  și vă invităm să vă bucurați de… VINEREA NEAGRĂ – în fond, această zi de vineri e neagră doar pentru prețuri, dar e roz pentru dispozițiile oricărui cititor.

Și în acest an, pe www.libris.ro suntem gata să vă oferim discounturi masive: de Black Friday, pe 22.11.2013, aveti parte de CELE MAI MARI REDUCERI DIN AN la oricare dintre cele 136 900 de titluri (26.450 de titluri in limba romana si 110.400 de titluri in limba engleza), reduceri de pana la 90%. Si nu uitati: Libris este singura librarie online din Romania care nu mai percepe taxe de transport la nicio comandă!

Reducerile campaniei vor fi afisate în data de 22.11.2013, la ora 00:00 şi vor fi valabile pentru toate comezile plasate până la 23:59:59.

Cum procedati? Intrati pe www.libris.ro, vizualizati in bannere cele 7 categorii de promotii, plasati comanda pe site sau telefonic, vizualizati data estimata a comenzii si… gata. Comenzile se proceseaza in ordine cronologica, incercam sa raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp posibil.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *