Mijlocul lunii decembrie este momentul în care sărbătorim Salonul Şt.O.Iosif, locul în care, de 3 ani, cultura se simte de aproape,  în care  cărţile vă privesc cu drag şi muzica vă cucereşte discret. Este sezonul în care împărtăşim, alături de braşoveni, bucuria şi ataşamentul faţă de acest salon de carte minunat de pe strada Mureşenilor nr 14, un salon al întâlnirilor privilegiate între cititori si scriitori, între cititori şi cărţi. De aceea, în luna decembrie vă invităm să lecturaţi un roman pe măsură, asortat spiritului pe care îl celebrăm, al reuniunilor culturale spontane, naturale şi memorabile.

Este vorba de un roman în care Europa  întâlneşte  Orientul, in care un musulman azer trăieşte o impresionanta poveste de dragoste cu o crestina georgiana, la începutul secolului XX, într-un loc în care totul pare să se echilibreze de la sine, la confluenţa aromelor tari ale Asiei cu manierele europene – vă invităm, aşadar, într-o călătorie fictivă spre capitala Azerbaijanului.

La Baku totul pare să fie posibil, doar suntem în minunata lume a cărţilor pe care o sărbătorim, la editia aniversară a CLUBULUI DE LECTURA de la Libraria St.O.Iosif: pe 13.12.2013 la ora 18, va asteptam sa schimbam impresii pe marginea romanului lui Kurban Said,  ALI SI NINO (Editura All, 2013), disponibil cu 20% reducere.

Va asteptam!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *