Daca ești cititor de cursă lungă cu siguranță că îți place să călătorești. Fiecare lectură, călăuzită de curiozitate, de imaginație, de ambiție sau de dorința de autocunoaștere, îți prilejuiește un popas în universuri fictive, o explorare a bogăției lumii tale interioare, a potențialului tău,  o apropiere de destinațiile profesionale și personale pe care le visezi.

Întocmai ca o vizită surpriză într-o capitală memorabilă,  fiecare lectură reprezintă o rupere de ritm, imprevizibilă și plăcută, o pauză de la rutinele cotidiene care aduce cu sine mirări, provocări, satisfacții de tot felul. Într-un fel,  de fiecare dată când citești o carte, devii un turist în universurile care ți se deshid. Tocmai de aceea, dacă ești cititor de cursă lungă,  îți oferim ocazia să devii un turist nu doar între pagini ci și pe străzile în care s-a scris o parte a istoriei Europei. Dublăm plăcerea călătoriei prin lectură, cu plăcerea călătoriei într-o capitală europeană: un city break la Praga, orașul celor 1000 de turle,  cu al său castel maiestuos, cu podurile sale frumos decorate și străzile mustind de istorie pentru cititorii noștri

În perioada 27.02-7.03.2014 e suficient să îți planifici călătorii în minunata lume a lecturii, comandând cărți de pe www.libris.ro în valoare de cel puțin 100 de RON (cel putin o comandă de minim 100 RON) și noi îți vom oferi șansa să îți oglindești experiența turistică ficțională  într-o experiență turistică reală –  te înscriem automat într-un concurs al cărui premiu este un city break în capitala Republicii Cehe.

Pe 14.03.2014 vom extrage câștigătorul, prin tragere la sorți și îl vom anunța, atât pe www.libris.ro, cât și telefonic, la numărul trecut în comandă.

Libris și CarpaTour te trimit așadar, într-o vacanță de 4 stele la Praga – un pachet care include cazare 2 nopți la Hotel Carlton (in perioada 10-12 mai 2014), mic dejun, bilet de avion, taxe de aeroport, bagaj de cală și de mână. Aici aveți detaliile complete ale campaniei.

Lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *