Mărțișorul este o  sărbătoare a sosirii primăverii, a continuității vieții, a afirmării fertilității naturale. De Mărțișor dăruim podoabele cunoscute, cu șnur alb și roșu, ca talismane ale belșugului în noul an. La fel de familiar și de convingător precum Mărțișorul, în vestirea primăverii, rămâne și… Târgul Internațional de Carte și Muzică de la Brașov.  De aceea, tocmai în primele zile ale lui Martie, vă dăm vestea apropierii Târgului.

Între 20.03 și 23.03, la Business Park Brașov va avea loc cea de-a XI-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică de la Brașov, ediția care deschide o nouă decadă în istoria acestui eveniment cultural cu tradiție la poalele Tâmpei, o ediție animată de reperele care au definit această manifestare încă de la debut.


După zece primăveri de neuitat, Târgul de la Brașov, organizat de Asociația Libris Cultural și partenerii săi, rămâne un eveniment la fel de surprinzător și de echilibrat, în spiritul atmosferei distincte care a fost remarcată de la primele ediții.

Pregătind oferte generoase,  cu reduceri și promoții din partea editurilor și caselor de discuri, Târgul de la Brașov s-a remarcat prin numărul participanților, al vizitatorilor și al oaspeților de seamă care a crescut de la an la an. Abundența editorială și discografică reunită în cadrul Târgului a fost dublată de fiecare dată de o mulțime de evenimente. Și la această a XI-a ediție veți avea parte de lansări de carte și cduri, de vizita unor personalități cunoscute ale spațiului public dar și de celebrarea celor 65 de ani de activitate a Uniunii Scriitorilor din România Filiala Brașov. Magia serilor Târgului se va naște din concursul dat de profesioniștii artelor: actori și muzicieni vă vor încânta cu reprezentațiile lor în fiecare seară – aveti intalnire cu ELENA POPA, SILVAN STANCEL, OVIDIU SCRIDON, IOAN GYURI PASCU si multi altii.  Duminica va fi dedicată folclorului – artiști români (CRISTINA GHEORGHIU, RODICA POP SELING, LUCIA POTRA, FLORINA TRIF, DIANA GHERMAN) dar și de peste hotare vor aduce bucuriile autentice românești dar și pe cele exotic-rasaritene, în expresii artistice tradiționale.

Organizat și de această dată la Business Park, în cel mai modern centru expozițional din oraș, respectând exigențele cititorilor actuali, beneficiind de acoperire mediatică largă, Târgul de la Brașov are, și în 2014, o agendă bogată în care își fac loc deopotrivă tradiția și contemporaneitatea.

Vă așteptăm și în acest an la evenimentul care  revigorează spațiul cultural brașovean, ca împreună să dăm viață și glas cărților, să îi animăm pe cititori și melomani deopotrivă, în cadrul celei de- a XI-a ediții a Târgului Internațional de Carte și Muzică de la Brașov!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *