La invitația Institutului Cultural Român, Libris.ro, cea mai mare librărie online din România, va reprezenta țara noastră la „Salon du Livre” de la Paris, în perioada 21-24 martie.

Pentru Libris.ro, reprezentarea României la unul dintre cele mai prestigioase evenimente culturale europene constituie o mare onoare și implică o responsabilitate pe care ne-am asumat-o din respect pentru oameni și cărți, cu maturitatea unei experiențe de peste două decenii în domeniu. Pentru a aduce în prim plan performanța și excelența în cultură, am trimis deja la Paris peste 1.000 de titluri din patrimoniul literar românesc, dar și zeci de fonograme cu muzică și filme“, a declarat Virgil Oniță, administratorul Libris.

_MG_2142

Evenimentul este dedicat atât profesioniştilor din domeniul editorial – editori, agenţi literari, distribuitori şi vânzători de carte din Franța şi din peste 100 de ţări – cât și publicului larg, bucurându-se de maximă vizibilitate în presa franceză și internațională.

Vizitatorii Salonului de Carte de la Paris vor putea achiziționa de la standul României scrieri semnate de cei mai importanți scriitori români contemporani, precum Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Lucian Boia, Neagu Djuvara, Matei Vișniec, Dan Puric sau Mircea Cărtărescu. Nu vor lipsi, însă, nici clasicii, precum Mircea Eliade, Mihai Eminescu sau Liviu Rebreanu, și nici romanele semnate de autori străini.

_MG_2122

În plus, la standul Libris vor fi disponibile audiobook-uri, filme românești, muzică folclorică românească, dar și clasică, albume de prezentare a României, precum și albume de artă și tradiție.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *