Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor, e sărbătorită și în România de câțiva ani, pe  23 aprilie, alături de Ziua Bibliotecarului.  Și în 2014,  celebrăm frumusețea lecturii și aducem cărțile mai aproape de cititori.

Iar dacă în ultimii ani, pe 23.04 am propus o mulțime de promoții și reduceri care să facă lectura mai accesibilă și să încurajeze interesul vizitatorilor pentru carte, în 2014 facem un pas înainte. În fond, cel mai mare gest de recunoștință pe care îl putem face, de Ziua Internațională a Cărții este, desigur, acela de a citi – adică să ascultăm și să devenim părtași la povestea pe care cărțile ne-o spun de secole: povestea unei lumi mai bune, mai profunde, mai sensibile, povestea imaginației și a creativității, de ieri, de azi și de mâine, povestea potențialului individual pe care fiecare îl poate actualiza. Pe 23.04.2014 ne exprimăm încrederea în puterea de fascinație a lecturii și oferim GRATUIT O CARTE FIECĂRUI VIZITATOR.

ziua cartii

Am scris, alături de cititorii brașoveni, o o frumoasă poveste, a întâlnirii dintre oameni și cultură, de-a-lungul timpului. De Ziua Internațională a Cărții vrem să vă mulțumim pentru că scrieți și astăzi această poveste cu noi, cu fiecare vizită pe care ne-o faceți.

De aceea, orice vizitator care va intra în Librăria Șt.O.Iosif pe 23.04.2014, de Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor va primi o carte în dar. Fie că vă place beletristica, poezia, fie că vă preocupă psihologia, dezvoltarea personală, fie că vreți să îi inspirați pe cei mici, adică pe cititorii de mâine, veți avea de ales din o mulțime de titluri expuse într-un loc dedicat, in Salonul Șt.O.Iosif. Am pregătit 5 000 de volume pe care le vom dărui tuturor celor care, prin vizitarea librăriei, își vor exprima încrederea în continuitatea lecturii.

Vă invităm așadar pe 23.04.2014,  de la ora 8 și până la ora 21, pe strada Mureșenilor nr 14 Brasov să sărbătorim Ziua Internațională a Cărții. Intră în librărie și lasă-te cucerit! Te așteptăm la Librăria Șt.O.Iosif, acolo unde cărțile te privesc și se dăruiesc… cu drag!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *