Dacă tot avem parte de o primăvară capricioasă, din punct de vedere meteorologic, reținem și celebrăm spiritul ei, pe plan cultural, prin evenimente, precum cel care a avut loc în această după amiază la Librăria Șt.O.Iosif, un eveniment care a venit să aducă sărbătoarea poeziei printre brașoveni.

JOI, 14.05.2014, la Librăria Șt.O.Iosif Brașov am lansat volumul de versuri FRUMOASA CALE, semnat de avocatul GEORGE ECHIM, în compania unor vechi prieteni ai librăriei de pe str Mureșenilor nr 14.

12

Evenimentul a fost deschis de ANA ONIȚĂ, Director General Libris Brașov care a amintit de vechea colaborare dintre librăria noastră și autor, felicitându-l pe George Echim pentru acest al treilea volum pe care îl aduce în fața brașovenilor.

35

În vreme ce ELENA VIERU a fost de părere că George Echim are o manieră personală de a asuma creația poetică, MIRCEA BRENCIU a sugerat că autorul exprimă un filon tradițional românesc, nu livrează versuri facile dar transmite faptul că este îndrăgostit de poezie.

67

CORNEL VLAD a sugerat  că în creația lui George Echim pot fi găsite teme precum natura, țara, frumosul. Este vorba de versuri scrise cu patos, care invită cititorul într-un spațiu al liniștirii. Cornel Vlad a citit o poezie proprie dedicată lui George Echim.

Amintindu-și de prima carte lansată în urmă cu exact 6 ani (e vorba de volumul IDENTITATE), George Echim a mărturisit că nu e preocupat doar de poezie, ci și de alte genuri literare. Tocmai pentru că rămâne un pasionat al artelor și al asocierii dintre arte (George Echim și-a dovedit și măiestria vocală la evenimentele de la Librăria Șt.O.Iosif), autorul a sugerat, glumind, că a rămas să practice avocatura mai mult în timpul liber.

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de autografe. Mulțumim autorului și invitaților pentru prezență, mulțumim publicului pentru participare – sperăm că  toți cei prezenți au avut parte de câteva esențe lirice revigorante, în aceste zile nu foarte însorite de la Brașov.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *