Extravanganță, prețiozitate, romantism, îndrăzneală, muzicalitate – iată doar câteva trăsături care se asociază lejer cu anotimpul verii. Tocmai de aceea, în luna iunie vă propunem să descoperiți un scriitor cu o personalitate și o operă care se ridică la înălțimea acestor atribute, desăvârșindu-le literar potențialul.

dylan

Și pentru că vara este sezonul aventurilor copilăriei, al iubirilor intense, al iluziilor plăsmuite și destrămate sub veghea aparent eternă a seninătății celeste, puteți (re)descoperi farmecul acestor experiențe, citind povestirile marelui poet galez Dylan Thomas. Sunt povestiri care oferă o galerie de personaje memorabile, înfățișate cititorului cu un fin și pătrunzător spirit de observație, însuflețite de un fior liric greu de egalat.

VINERI, 27.06, 2014,  incepand cu ora 18, vă așteptăm la LIBRĂRIA ȘT.O.IOSIF BRAȘOV, la o nouă ediție a Clubului de Lectură, la care vom discuta despre volumul de povestiri semnat Dylan Thomas, PORTRETUL ARTISTULUI CA TÂNĂR CÂINE (Editura Polirom, 2014), disponibil cu 20% reducere.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *