Atmosfera istorică a celei mai cunoscute piețe brașovene se întâlnește cu spiritul verii, cu imaginația și bunadispoziție în cadrul  unui eveniment care a ajuns la a treia ediție, un eveniment care ridică apetitul pentru lectură și muzică la temperaturi caniculare: fEstivalul de cArte și muzică de la Brașov.

poza

Ca și la edițiile precedente evenimentul din Piața Sfatului readuce la poalele Tâmpei  Aleea Cărții, un loc viu și plin de culoare, perfect armonizat cu atmosfera încărcată de cultură a centrului vechi, o alee pe care au pășit în anii trecut scriitori și artiști din toate domeniile, personalități precum Doru Munteanu, Bogdan Hrib, Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Țapinarii, Silvan Stâncel, Magda Puskas, Vali Șerban,  Oana Lianu, Dumitru Fărcaș etc.

Și în 2014, Aleea Cărții va fi un spațiu la fel de primitor ca în anii trecuți, un spațiu în care veți regăsi cele mai importante edituri și case de discuri din țară și din străinătate, cărți și cd-uri la prețuri speciale, un spațiu în care veți avea ocazia să vă întâlniți cu scriitori și interpreți de excepție, să aveți parte de seri muzicale și de o paradă a tradițiilor românești pe care le îndrăgiți.

fEstivalul de cArte și muzică este un eveniment organizat de Asociația Libris Cultural, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, Consiliul Local Brașov, Consiliul Județean Brașov și Filiala Brașov a Uniunii Scriitorilor din România.

Vă așteptăm pe Aleea Cărții, în Piața Sfatului, între 17.08 – 20.08, la a treia ediție a fEstivalului de cArte și muzică de la Brașov!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *