Septembrie este luna nehotărârilor și a tranzițiilor, în care dispozițiile visătoare ale verii se întâlnesc cu pragmatismul rutinat al începutului toamnei, în care soarele blând întâlnește răcoarea matinală și coloritul variat al peisajului. Este o lună propice pentru a vă invita să savurați un roman dens în interferențe și contradicții, proiectat în epoca Parisului interbelic.

clublectura

E vorba de o narațiune în care o poveste de dragoste adulterină, comună anilor nebuni francezi ascunde, în spatele romantismului optimist și incadescent, umbrele și cicatricile unui mare război. Yves și Denise, protagoniștii romanului semnat de Irene Nemirovsky își trăiesc cu pasiune aventura amanților în capitala Franței de după prima conflagrație mondială. Tinerețea și dragostea lor vor fi însă suficiente pentru a le întări relația sau ecourile postbelice care au separat aspirații, lumi și inimi vor planta semințele eșecului iremediabil?

Vineri, 26.09.2014, începând cu ora 18, vă așteptăm la o nouă ediție a Clubului de Lectură de la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, pentru a schimba impresii pe marginea romanului NEÎNȚELEGEREA (Editura Polirom, 2014), semnat de scriitoarea franceză tradusă în peste 38 de limbi: Irene Nemirovsky. Romanul Neînțelegerea este disponibil cu 20% reducere.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *