Dupa ce a întărit încrederea în sine a mamelor sau viitoarelor mame, lansând și la Brașov volumul JURNAL DE SARCINĂ  (Editura Curtea Veche, 2014), LIGIA POP, cunoscuta ca raw food chef si castigatoare a titlului international You Tube Next Chef, alaturi de  RAOUL POP, promoteri ai  stilurilor de viață sănătoase, organizează un eveniment unic în România: a 8-a ediție a RAW GENERATION EXPO, un eveniment care ne amintește că viața poate fi la fel de savuroasă când o trăim în armonie cu natura.

Mai multe am aflat de pe http://www.rawgenerationexpo.com/

A 8-a editie a Expozitiei Nationale Raw Generation va fi pe 16 noiembrie, 2014 in Bucuresti. Expozitia se va desfasura doar in ziua de 16 noiembrie intre orele 9-19  la Romexpo in pavilioanele H1 si H2 (harta aici). Intrarea se va face doar pe la poarta A (acces pietonal cu invitatie) sau poarta E (acces liber auto). Intrarea pe la alte porti in sediul Romexpo va putea sa insemne taxe in plus de parcare si de intrare, fiindca expozitia noastra nu este singura la Romexpo in acea zi.

rawww

Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti. Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe o suprafata mai mare de 1300 mp. Aceasta va fi deschisa publicului larg intre orele 9-19 iar intrarea va costa 10 lei. Fiecare bilet de intrare va intra automat in marea tombola care va avea loc in seara acelei zile.

Acest eveniment este organizat de Ligia si Raoul Pop, care promoveaza intens alimentatia raw food in Romania din 2009 si pana in prezent. Ligia Pop este cunoscuta national si international ca raw food chef, este castigatoarea titlului international YouTube Next Chef alaturi de alti 15 bucatari din intreaga lume si autoarea cartilor “Pasi in lumea muzicii„, „Retete vegane fara foc„, „Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie„, „Deserturi pentru parinti si copii sanatosisi „Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos„.

Ca la fiecare editie, vor fi prezente firme din intreaga tara care vor expune o gama diversificata de produse si solutii pentru un stil de viata sanatos. Veti gasi:

RAW GENERATION

In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate, demonstratii culinare live si ateliere ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios. Prezentarile se vor desfasura intre orele 11:00-17:00.

Programul va fi afisat in cadrul evenimentului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *