Primăvara este anotimpul noilor începuturi, al revigorării și al belșugului anunțat de culorile, blândețea și vitalitatea care ne întâmpină la fiecare plimbare. Este luna care ne aduce noi debuturi ale ciclurilor naturale și, prin acestea, noi prilejuri să ne bucurăm de viață și de frumusețe.

Asadar, luna martie este o lună în care exersăm admirația: pentru dimensiunea feminină (simbol al fertilității și al grijii, în deplină armonie primăveratică), pentru expresia regenerării și poeziei naturale. Este luna în care plăcerile lecturilor care încep să iasă în oraș, sunt completate de ingrediente pline de imaginație, cuceritoare, capabile să potențeze simțurile si emoțiile deopotrivă – cadourile de primăvară SPRING ESSENTIALS marca  TeaGarden care vă așteaptă la Librăria Șt.O.Iosif Brașov si pe www.libris.ro.

1

Anticipează atmosfera vie și veselă a zumzetelor și culorilor de primăvară, cu Fritzi Albinuța și Molly Buburuza – două personaje simpatice pe care le poți avea alături, savurând un ceai aromat.

23

Dacă adori diminețile surprinzătoare și iei în serios reorganizarea de primăvară, poți să îți începi ziua cu o cană Carletta– care îmbină mai multe elemente decorative într-un colaj armonios.

4

Primăvara, se știe, începe un adevărat spectacol în natură, în grădină care poate fi oglindit și la tine pe masă. Buchetele proaspete, aromele florale vor fi completate perfect cu aceste cani din gama Orchid (set tea-for one, cutii elegante de ceai). Poți, de asemenea, savura un ceai Sencha Spring, cu gust de boboci de trandafir și zmeură, în căni care îți amintesc cât de plăcut și relaxant poate fi grădinăritul și de pe poziții… contemplative.

56

Odată cu schimbarea anotimpului, se schimbă și garderoba care lasă loc eleganței începutului se sezon cald. Însă eleganța, așa cum știm chiar de la marii creatori este în primul rând o chestiune de atitudine și spirit pe care o poți exprima chiar și într-o cană de ceai, cu sită ceramică și capac, prin modelul Lady  Black.

7

Pilda primăverii este cea a dragostei față de viață, a dăruirii de frumusețe – la rândul tău poți dărui mici atenții, aducătoare de zâmbete celor dragi, cum ar fi setul Rokoko – o cutie metalică mare pentru fursecuri și una mică pentru ceai sau cafea, alături de o cană de porțelan, numai bune să păstrezi în ele amintiri dulci și aromate.

9

Și dacă a venit vorba de arome, răsfață-te cu gusturi generoase și inedite, prin ceaiuri cu ingrediente neașteptate și sănătoase: busuioc, miere, rooisbos verde, lime, ceai brazilian mate și morcov!

8

Primăvara se anunță delicioasă și colorată pe www.libris.ro și la Librăria Șt.O.Iosif Brașov. Caută cadourile de la TeaGarden si bucura-te de esentele vizuale si gustative inspirate de anotimpul care ne trezeste pofta de viata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *