O zi cu multiple semnificații, 23 aprilie este prilej de sărbătoare și pentru creștini dar și o zi de amintire a unor mari nume literare precum: Cervantes, Shakespeare sau Wordsworth.

Este și ziua în care , valorificând o tradiție frumoasă inițiată în Catalunia, prin care bărbații dăruiau femeilor trandafiri și primeau, la schimb o carte, s-a ales să se sărbătorească, în peste 100 de țări și ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CĂRȚII ȘI A DREPTURILOR DE AUTOR.

Orice moment în care deschidem, răsfoim sau parcurgem un volum înseamnă implicit o sărbătoare prin însuși actul lecturii,  o celebrare a poveștilor despre perfectibilitatea noastră și a lumii în care trăim, a cultivării sensibilității, toleranței și a lărgirii universului intelectual.

cartii reduse la libraria st o iosif
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CĂRȚII ȘI A DREPTURILOR DE AUTOR.

Oficial însă, pe 23 aprilie este ziua în care veți găsi peste 20 000 de sărbătorite pe strada Mureșenilor, numărul 14,  momentul în care am pregătit o promoție potrivită: doar pe 23.04.2015, orice titlu beneficiază de o reducere de cel puțin 23% la Librăria Șt.O.Iosif Brașov.

lansare carte Doina Rusti
MANUSCRISUL FANARIOT

Și tot pe 23.04.2015, am ales să apelăm, ca „purtător de cuvânt” al celor mai frumoase povești care să vă stârnească apetitul pentru lectură, pentru lumile fascinante care ne sunt puțin familiare, proaspătul roman al DOINEI RUȘTI despre Bucureștiul din perioada fanariotă. Pe 23.04.2015, la ora 18, in Salonul St O Iosif,  lansăm romanul MANUSCRISUL FANARIOT (Editura Polirom, 2015) în compania autoarei, DOINA RUȘTI și a RUXANDREI IVĂNCESCU.

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *