Finalul verii şi debutul toamnei reprezintă perioadele de vârf ale anului pentru… cititorii de cursă lungă. Lunile care urmează se vor ridica, şi din punct de vedere al lecturii, la înălţimea reputaţiei memorabile pe care o au august şi septembrie: aceea de sezon al călătoriilor, aventurilor, evadărilor în companii agreabile. Vă propunem poveşti iniţiatice, proiectate în lumea de ieri sau lumea de azi, poveşti în care pulsează tinereţea, suspansul, întorsăturile neaşteptate, poveşti premiate, dense în intrigă, pasiune, sfidări ale convenţiilor, mixuri literare capabile să amprenteze, prin imaginaţie şi construcţie, senzaţii intense dar şi provocări intelectuale în rândul cititorilor.

 bonjour

Vă aşteptăm pe 28.08.2015, începând cu ora 18, la  Librăria Şt.O.Iosif, pentru a discuta despre celebrul  romanul BONJOUR TRISTESSE, de Francoise Sagan, acum într-o nouă traducere, la Editura Polirom, disponibilă cu 20% reducere.

 sticletele

În luna septembrie vă propunem o incursiune iniţiatică şi aventuroasă în lumea artelor,  în compania cărţii care a câştigat Premiul Pulitzer în 2014: STICLETELE, de Dona Tartt (Editura Litera, 2015). Despre acest roman,  disponibil cu 25% reducere la Librăria Şt.O.Iosif,   vom discuta pe 25.09.2015, începând cu ora 18.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *