Odată cu sosirea lunii octombrie, ca orice urbe universitară,  Braşovul începe să prindă din nou viaţă şi culoare, odată cu reîntoarcerea studenţilor în oraşul de la Poalele Tâmpei. Dincolo de agitaţia din complexul Memo sau  Colină, dincolo de  grupurile animate care încep să apară în jurul clădirilor istorice din centrul Braşovului, viaţa studenţească la Braşov înseamnă şi viaţă culturală, înseamnă noi şi noi descoperiri, curiozitate şi entuziasm faţă de experienţele noi şi inedite.

afis Universitatea Trasilvania
Orice student al Universităţii Transilvania sau al Academiei Forţelor Aeriene Henri Coandă Braşov beneficiază de o reducere de 10%.

Cele mai accesibile întâmpinări pentru spiritul de aventură studenţesc vin, fără îndoială, dintre pagini.  La fel ca prieteniile legate pe viata, la fel ca nopţile nedormite şi istoriile personale scrise în campusurile universitare alături de colegi şi lectura este un element definitoriu pentru experienţa studenţească, atât în sălile de cursuri, cât mai ales dincolo de ele. O rezervă pentru o zi ploioasă, pentru un drum cu autobuzul, pentru o fereastră, între cursuri, petrecută în parc sau într-un local, un mijloc de evadare în sesiunile stresante, într-o seară zgomotoasă la cămin, lectura rămâne întotdeauna un tovarăş de nădejde, nu doar pentru promovarea examenelor ci şi pentru a te asigura ca nu te plictisesti niciodata, indiferent de vremea de afara, de dispozitiile colegilor sau de calendarul evenimentelor din oras.

Toti studenţii au şi vor avea nevoie de cărţi, atât pentru formarea lor profesională cât şi pentru împlinirea personală, pentru dezvoltarea lor echilibrată, spirituală şi intelectuală. Tocmai de aceea venim în întâmpinarea nevoilor lor şi dăm un vot de încredere studenţiei braşovene.

afis discount Academie
Orice student al Universităţii Transilvania sau al Academiei Forţelor Aeriene Henri Coandă Braşov beneficiază de o reducere de 10%.

La Librăria Şt.O.Iosif, orice student al Universităţii Transilvania sau al Academiei Forţelor Aeriene Henri Coandă Braşov beneficiază de o reducere de 10% pentru orice volum achiziţionat. Tot ce au de făcut studenţii este să dovedească această calitate academică prin prezentarea carnetului de student sau a legitimaţiei studenţeşti la casa de marcat.

Bine aţi (re)venit în noul an universitar la Braşov! La cât mai multe lecturi, pentru o viata studenteasca din care plictiseala e exclusa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *