Lună a începutului de an şcolar şi universitar, octombrie este perioada debuturilor promiţătoare, inclusiv din punct de vedere cultural. În acest sens, propunem cititorilor braşoveni un exerciţiu de sincronizare cu tendinţele internaţionale din lumea lecturii şi vă invităm să descoperiţi o poveste proiectată în îndepărtata Asie, o poveste  de dragoste şi război, despre puterea gesturilor mici şi a adevărului într-o lume răvăşită şi ameninţată de suferinţă şi zădărnicie.

nordul

Vineri, 30.10.2015, începând cu ora 18, vă aşteptăm la o nouă ediţie a Clubului de Lectură, în Salonul Şt.O. Iosif Braşov pentru a schimba impresii pe marginea romanului semnat de Richard Flanagan,  O CALE ÎNGUSTĂ SPRE NORDUL ÎNDEPĂRTAT (Editura Litera, 2015), volum recompensat în 2014 cu unul dintre cele mai prestigioase premii literare,  MAN BOOKER PRIZE. Romanul este disponibil cu 20% reducere, la Librăria Şt.O.Iosif Braşov.

 

2 Responses

  1. Şi la Bucureşti, la clubul de carte Litera se citeşte în octombrie acest roman. Eu am parcurs deocamdată doar 50 pagini, dar abia aştept să văd ce se întâmplă în continuare.

    1. Ma bucur sa vad ca exista o sincronizare a interesului pentru anumite romane nu atat de mediatizate. Sunt curios sa vad care va fi feedbackul la Clubul de carte Litera 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *