Se apropie sezonul sărbătorilor de iarnă, vine mult aşteptata lună decembrie, cu decorurile, aromele şi atmosfera de sezon. E luna Crăciunului, a vacanţelor, a bucuriilor împărtăşite alături de cei dragi şi desigur e luna… lecturilor, a poveştilor, a colindelor, a stărilor de spirit generoase.

Echipa Libris întâmpină cu entuziasm luna decembrie –  e un reper aparte pentru noi, e acel  moment  aniversar al Librăriei Şt.O.Iosif schimbate la faţă. În decembrie 2011  am dublat spaţiul de expunere, am reamenajat una dintre cele mai longevive librării din Braşov, de pe str Mureşenilor nr 14 şi am dăruit braşovenilor un cadou de care să se bucure în fiecare zi, un spaţiu prietenos care prilejuieşte întâlniri memorabile între oameni şi cărţi.

afis craciun
În decembrie… exersăm generozitatea, la Librăria Șt O Iosif Brașov!

Şi în decembrie 2015, vrem să ne amintim împreună de faptul că, aşa cum sugerează popularul advent calendar care anticipează Crăciunul, spiritul sărbătorilor de iarnă se leagă în primul rând de generozitate, de plăcerea de a dărui şi de a-i face pe cei din jur fericiţi. Tocmai de aceea vă propunem o variantă adaptată de Libris a acestui calendar: măsurăm împreună timpul rămas până la Crăciun, prilejuindu-vă în fiecare zi ocazia de a exersa generozitatea şi de a vă apropia şi mai mult de cărţi.

Astfel,  până pe 24 decembrie 2015, vă propunem reduceri zilnice de cel puţin 24% la câte o editură. În total 24 de edituri în 24 de zile şi sute de titluri de la enciclopedii, cărţi de autoeducare, literatură şi până la cărţi religioase, toate aşteatpă să îşi găsească un cititor! Fiecare fereastră a calendarului Libris  vă deschide de fapt alte zeci şi sute de ferestre spre nenumărate lumi cuprinse intre coperte. Urmăriţi reducerile zilnice şi faceţi o bucurie celor dragi!

Sărbătorim împreună  Librăria Şt.O.Iosif din Braşov, în aceeaşi atmosferă în care cărţile vă privesc cu drag şi muzica vă cucereşte discret!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *