DSCN9764

Andre Rieu din nou în România!

 Cine ar fi crezut ca megastarul muzicii clasice, Andre Rieu, va reveni în România atât de repede? Probabil toți cei care au fost anul trecut prezenți la șirul său de spectacole de la București. La sfârșitul acestor showuri Andre Rieu a promis publicului că se va întoarce însă mulți au luat-o ca pe o politețe. Însă, se pare că România și-a zidit un loc special în inima dirijorului olandez. În urma tragediei de la Clubul Colectiv din București, din toamna anului trecut, Rieu a donat o suma mare de bani victimelor și a lansat rapid dvd-ul concertului din țara noastră, toate încasările urmând a fi și ele donate aceleiași cauze.

În serile zilelor de 11 și 12 iunie 2016, Andre Rieu se întoarce la București pentru două spectacole magice unde vor răsuna din nou „Valsul Rozelor”, „Bolero-ul” și multe alte bucăți celebre de muzică clasică pe care Andre Rieu le-a popularizat pentru un mapamond întreg.

 

DSCN9769

 

Relația lui Andre Rieu cu România se anunță a fi una de lungă durată. Dirijorul este iubit foarte mult de către publicul român iar cd-urile și dvd-urile asociate cu numele său au fost, sunt și vor fi totdeauna la mare căutare. Vă invităm în librăria Șt. O. Iosif și www.libris.ro pentru a profita de gama noastră largă.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *