4800 de titluri cu preturi sub 10 lei: Lichidari de stoc

02/08/2016

Super oferta pe  Libris.ro:  cea mai mare librarie online din Romania pune la dispozitia cititorilor peste 4800 de titluri cu preturi sub 10 lei!

reduceri carti

Iubitorii de lectura sunt asteptati cu peste 700 de titluri de beletristica, dintre care 352 de carte straina si 227 carti romanesti. In plus, va puteti intalni cu nu mai putin de 125 de aparitii de carte de poezie!  

Sunt volume semnate de autori de manual, poeti romani apartinand, deja, posteritatii:  Vasile Alecsandri, George Toparceanu, Mihai Eminescu, Otilia Cazimir, Ion Minulescu, Elena Farago, D. Bolintineanu, Octavian Goga, George Cosbuc, St. O. Iosif, Nicolae Labis, V. Voiculescu, Adrian Paunescu etc. Lor li se adauga voci lirice de azi: Serban Foarta, Andrei Bodiu, Liviu Ioan Stoiciu, Marius Ianus, Anca Mizumschi, Ioana Nicolaie, Letitia Ilea, Daniel Piscu.

Iubitorii de poezii vor gasi si autori straini surprinzatori.

De exemplu, la 8.96 lei, se poate cumpara antologia Tara mlastina si alte poeme semnata de  poetul irlandez Seamus Heaney, laureat cu  Premiul Nobel pentru Literatura in anul 1995 (poemele sunt traduse de Dan Sociu, iar desenele exceptionale ii apartin  lui Tudor Jebeleanu si sunt alese chiar de Seamus Heaney).

O alta alegere inedita poate fi volumul Poeme de Pablo Picasso. Acest volum este prima antologie a poemelor lui Picasso si propune o selectie a celor mai frumoase si semnificative texte.

Sunt de semnalat si volumele: Erosonete in transpunerea lui Serban Foarta de Giorgio Baffo (poeme de un erotism pur si de o sinceritate dezarmanta care apartin metorului lui Casanova) si Femeia (1889-1891) in transpunerea lui Serban Foarta de Pierre Louys (unde acest discipol al lui Mallarmé creeaza o maree de  aclamatii inchinate iubirii).

Nu ezitati sa va bucurati de literatura, profitand de oferta Libris.ro, cu atat mai mult cu cat transportul este gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea ei, si va fi livrata rapid, prin curier, in orice colt al tarii!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *