Este o oferta buna? Nu! Este o oferta grozava! :)

25/08/2016

Comenzile de minimum 50 lei participa la concursul pentru un voucher de cumparaturi de 1800 lei.
super reduceri libris

Știm că vă place să citiți! Suntem curioși: ce cărți v-ați lua dacă ați avea la dispoziție, într-o lună, 150 lei? Dar dacă ați avea la dispoziție 150 lei pe lună, timp de 12 luni? 🙂 Da! Asta oferim astăzi! Voucher Libris în valoare de 1.800 lei!

În data de 25 august 2016, toate comenzile de minimum 50 lei plasate pe Libris.ro intră automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unui voucher în valoare de 1.800 lei. Cuponul se acordă unui singur câștigător, eșalonat, pe parcursul a 12 luni. În fiecare lună, câte un cupon de 150 lei! Norocosul va fi anunțat în data de 01 septembrie 2016, după tragerea la sorți ce va avea loc cu ajutorul platformei random.org.

Ce poți achiziționa cu aceste vouchere? Ce vrei tu! Orice produse de pe Libris.ro! De la cărți de beletristică, poezie, cărți de specialitate, cărți de dezvoltare personală, cărți pentru copii, dar și materiale care te îndrumă în creșterea și educarea lor, jocuri educative și creative, puzzle, lego, muzică, filme, ebook-uri.

Orice! Gratis, timp de 12 luni!

Mai mult decât atât, voucherul se aplică la totalul comenzii, ceea ce înseamnă că se cumulează cu reducerile existente pe site! Și mai mult, pe Libris.ro nu există taxă de transport pentru livrările prin curier, deci încă un avantaj care se traduce în o economie în plus pentru cititorul Libris.

Este o ofertă bună? Nu! Este o ofertă grozavă! 🙂

Lecturi plăcute!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *