Oferta Libris de inceput de scoala

10/09/2016

In asteptarea primului sunet al clopotelului, o oferta extrem de generoasa de aproape 3000 de manuale si carti pentru scoala va asteapta in luna septembrie pe site-ul celei mai de incredere librarii online din Romania: Libris.ro.

Indiferent ca juniorul familiei dumneavoastra va “debuta” in clasa pregatitoare sau este deja elev in anii terminali, pe www.libris.ro gasiti exact manualele, culegerile, dictionarele, caietele speciale sau memoratoarele de care copiii au nevoie in noul an scolar 2016-2017.

manuale scolare

In marea “familie” a cartilor scolare, aflata pe site-ul Libris.ro, gasiti toate seriile de manuale recomandate fiecarei discipline de invatamant studiate in Romania, avizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Libris Brasov recomanda lucrarile ce contin teste de evaluare nationala, teste pentru BAC (toate insotite de solutii si bareme), teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie (utile celor ce se pregatesc pentru astfel de examene), teste pentru cei ce sustin examene din Geografie si multe asemenea.

carte scolara

De asemenea, libraria noastra online ofera cadrelor didactice interesate o serie de lucrari si culgeri auxiliare, caiete speciale optionale, menite sa dezvolte elevilor abilitatile de scriere si comunicare, sa le dezvolte creativitatea si sa-i familiarizeze cu notiunile de baza din cadrul disciplinelor predate.

Indiferent ca se urmareste dobandirea unor cunostinte elementare sau aprofundarea notiunilor insusite la diferitele materii scolare, pe www.libris.ro va stau la dispozitie sute de carti, culegeri si materiale didactice auxiliare, necesare tuturor elevilor, incepand din clasa zero si terminand cu anul IV de liceu.

depozit carte

Livrare rapida direct din depozit

livrare rapida depozit

Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai, societatea Libris ofera transport gratuit prin curier rapid oriunde in tara si oricare ar fi valoarea coletului cu comanda dumneavoastra online.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *