Drumul spre lumea cartilor… mai simplu, de Black Friday!

17/11/2016

A deschide o carte înseamnă a deschide o lume, a intra într-un univers în care orice potențial al imaginației se actualizează, în care ești deopotrivă surprins, încântat și mereu curios să descoperi farmecul unei evadări.

Lectura înseamnă să repeți o călătorie, mereu fascinantă și plină de surprize, spre destinații pe care le anticipezi sau nu, destinații  care îți vor lăsa amintiri memorabile.  Călătoria spre toate aceste universuri devine mai simplă de Black Friday, ziua în care drumul de la imaginația noastră, la imaginația dintre pagini devine mai ușor. E ziua în care celebrăm bunele intenții și dorințele împlinite, ziua în care invitația la lectură va fi mai irezistibilă ca niciodată, fie că vreți să pregătiți bucurii și cadouri frumoase celor dragi (iar cartea este mereu un cadou potrivit, personalizat și rafinat), fie că vreți  să savurați singuri descoperirea unui titlu care vă tentează.

Vă invităm, așadar, pe drumul reducerilor,  să potriviți gusturile de lectură  cu miile de titluri disponibile la prețuri speciale!

Black Box

Mai sunt doar câteva ore! Ești curios ce e în Black Box?

De Black Friday, VINERI 18.11.2016, te așteptăm pe www.libris.ro pentru a te pregăti pentru o nouă călătorie spre destinațiile preferate ale imaginației. De data aceasta, drumul va fi mult mai scurt, pentru că trece prin tărâmul celor mai consistente reduceri din an!

black friday librarie

De Black Friday se poartă cărțile! Te așteptăm pe 18 Noiembrie în Librăria Șt.O.Iosif să te bucuri de ofertă!

Tot VINERI, pe 18.11.2016,  vă așteptăm și la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, pe Str. Mureșenilor nr 14, să vă asortați preferințele imaginative cu volumul potrivit și să profitați de achiziționarea oricărei cărți cu cel puțin 20% reducere!

Articol realizat de Sever Gulea.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *