În așteptarea sărbătorilor pascale, vă invităm să  descoperiți unul dintre cele mai frumoase romane despre dragostea paternă, un roman care ne va purta în atmosfera profundă și aspră a ținuturilor nordice, unde se developează însă pilde universale despre relația dintre copii și părinți.

Clubul de Lectura - aprilie 2017
eBook Împaăratul Portugaliei

Un tată este părăsit de copila pe care o îndrăgește mult, în vreme ce fata înstrăinată rătăcește în vârtejul vieții de la oraș. Tatăl neconsolat găsește refugiul într-o poveste optimistă în care fiica sa a devenit de fapt împărăteasa Portugaliei, un scenariu întărit de dragostea părintească și de dorul care ajunge să îi răvășească mințile.

Vă așteptăm VINERI, 28.04.2017, în Salonul Șt.O.Iosif, începând cu ora 18,  la o nouă ediție a Clubului de Lectură să împărtășim impresii pe marginea romanului ÎMPĂRATUL PORTUGALIEI (Editura Humanitas, 2017), semnat de prima femeie recompensată cu Premiul Nobel pentru literatură, în 1909, SELMA LAGERLOF. Volumul este disponibil cu 20% reducere la Librăria Șt.O.Iosif Brașov.

Articol realizat de Sever Gulea.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *