Pentru Crăciun, 3 idei de cadou până în 50 de lei

15/12/2017
craciun libris.ro

Sursa foto: pixabay.com

Am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Crăciun, iar zilele par a se scurge cu o mai mare repeziciune până la acele clipe magice. Peste tot, oamenii încep să cumpere cadouri pentru cei dragi, de la copii la bunici, de la prieteni apropiați la colegi de serviciu. Aglomerația este cuvântul de bază pentru această perioadă, așa că dacă vrei să te ferești pe cât de mult posibil de cozi și îmbulzeală, intră cu doar un click la noi pe site.

Aici vei găsi o mulțime de jocuri pentru toate gusturile, cele mai bune cărți pentru pasionații de lectură, jucării și figurine colorate pentru puștii din familia ta. Bugetul este limitat? Nu este absolut nicio problemă, pentru că pe Libris.ro găsești de toate pentru toți, la cele mai convenabile prețuri. Iată 3 jocuri de societate, până în 50 de lei, super-interesante și de jucat alături de cei dragi:

GO! – cel mai vechi joc de strategie din lume
Jocul de strategie GO a fost inventat în China Antică, în urmă cu mai bine de 4000 de ani, ajungând în Japonia în jurul anului 700 dHr. Cu reguli foarte simple, dar care deschid calea către strategii complexe, este un joc extrem de apreciat atât de jucătorii începători, cât și de cei profesioniști. Doar prin strategie și mișcări inspirate pe tabla de joc, cei 2 jucători trebuie să ocupe un teritoriu cât mai mare, pentru a câștiga în fața adversarului.

Obiectivele acestui joc sunt foarte simple, însă posibilitățile de a muta piesele sunt extrem de complexe, făcând astfel din GO! un joc deosebit de captivant, de care să te bucuri în serile de iarnă, alături de prieteni și cei din familia ta.

Globe Whizz – Animale
Este un joc educativ deosebit de interesant, dedicat copiilor de peste 10 ani. Joacă alături de copilul tău acest joc și navigați împreună pe urmele marilor exploratori. Puneți-vă mintea la contribuție și uniți-vă puterile pentru a trece peste cele 6 probe de foc: Adevărat sau Fals; Alege; Completează; Răspunde; Surpriză; Câte știi? Acest quiz interactiv vă va purta într-o călătorie de neuitat în jurul lumii, așa că grăbiți-vă să vă îmbarcați la bordul acestui joc educativ.

Bătălia Navală
Bătălia Navală” este un joc dinamic și captivant, ce le pune tuturor jucătorilor atenția la încercare. Participă la o întrecere navală captivantă, acționează precaut, apără-te și atacă navele adversarului, ținând ocupată ținta. Acest joc dezvoltă gândirea strategică, logica și puterea de analiză. Acest este un joc original românesc, inventat după regulile lui Ioan Nicolau. Jocul include: 1 tablă de joc, 14 vase din lemn de diferite forme și regulamentul de joc.

Așadar, încă doar câteva zile până la Crăciun. Grăbește-te să cumperi cele mai tari jocuri educative, board games și jocuri creative, toate la cele mai bune prețuri, doar pe Libris.ro! Te așteaptă o mulțime de alte surprize, pentru toate vârstele, la cele mai convenabile oferte. Nu ezita să ne ceri ajutorul ori de câte ori ai nevoie, așa că fă-ți din timp lista cu toate cadourile pe care vrei sa le dai celor dragi cu ocazia acestui Crăciun.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *