3 jocuri educative despre animale, pe care le gasesti pe libris.ro

20/12/2017

jocuri librisro

 

Vrei sa iti petreci cele mai frumoase seri de iarna alaturi de copilul tau, jucandu-va impreuna si invatand despre lumea fascinanta a animalelor? Atunci ar trebui sa citesti acest articol pana la capat, pentru ca iti vom dezvalui 3 jocuri educative avand ca tema animalele, pe care le poti achizitiona simplu si rapid de pe site-ul nostru.

Bucurandu-va de povesti capitavante si jucand impreuna aceste jocuri, copilul tau va invata o multime de lucruri interesante despre animalele mici si mare, reusind in acelasi timp sa isi puna mintea la contributie si sa rezolve enigmele ce apar pe parcurs. Iata cele mai tari 3 jocuri educative cu si despre animale pe care noi vi le punem chiar acum la dispozitie:

1. Sa invatam: Animalele salbatice si domestice
O combinatie fascinanta intre un joc de puzzle si o enciclopedie despre animale, acest joc ii va da posibilitatea copilului tau sa descopere si sa rezolve misiuni simple, simultan, intr-un joc absolut captivant. Cu ajutorul jocurilor educative din aceasta serie, copiii pot sa isi insuseasca cunostintele de baza prin joaca, descoperind combinatiile corecte dintre piesele de joaca. Veti putea face impreuna cunostinta cu o multime de animale salbatice si domestice, iar cel mic va putea astfel sa se familiarizeze cu denumirea si caracteristicile diferitelor animale.

2. Animale din continente: Editia de lux
Acesta este un joc indragit de toti copiii, cu reguli frumoase si ilustratii realizate de Ioan Nicolau, ce revine acum pe site-ul nostru cu o editie de lux. Culorile sunt vii si animalele realizate atat de real, cu minutiozitate si o maestrie de neegalat. Harta este realizata dintr-un carton gros, de calitate superiora. Va ivitam sa porniti impreuna intr-o calatorie nostalgica in timp cu jocul generatiilor anterioare, in lumea fascinanta a animalelor de pe cele 5 continente ale planetei noastre. Acest joc educativ antreneaza memoria si logica, dezvoltand totodata cultura generala a copilului tau.

3. Jocul fluturilor
Regula de baza a acestui joc minunat este una cat se poate de simpla: trebuie sa zburati ca un fluture pe tabla de joc, culegand in acelasi timp cat mai multe petale de flori colorate si realizand in cel mai bun timp margarete. Este un joc educativ dedicat copiilor peste 3 ani. Contine o tabla de joc, 6 pioni cu fluturi, 6 carti de joc, 40 de jetoane de joc, 6 suporturi pentru pioni si regulamentul de joc. Este un joc superb ilustrat, in cele mai vii culori, ce dezvolta atentia, memoria si simtul coloristic al copilului tau, stimulandu-i in acelasi timp o foarte buna coordonare maini-ochi.

Pe libris.ro te asteptam cu o multime de jocuri educative, ce nu numai ca va vor oferi momente magice tie si copilului tau, dar care ii dezvolta acestuia o multime de aptitudini precum: coordonarea, concentrarea, memoria si logica. De asemenea, aceste jocuri sunt adevarate enciclopedii despre animale, oferind o sursa extraordinara de informatii utile despre viata animalelor de pe cele 5 continente, precum si despre activitatile lor sau modul in care acestea interactioneaza in cadrul unui ecosistem natural.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *