Cele mai citite 3 cărți pentru dezvoltare personală din 2017

17/01/2018
Cele mai citite 3 carti pentru dezvoltare personala din 2017

Cele mai citite 3 cărți pentru dezvoltare personală din 2017

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu această categorie, cărțile pentru dezvoltare personală au căpătat în România o popularitate din ce în ce mai mare, în ultimii ani. Acestea le oferă cititorilor șansa de a găsi moduri eficiente și extrem de simple pentru a-și schimba viața în bine, a câștiga rapid bani, sau pur și simplu, pentru a-și schimba atitudinea față de tot ce îi înconjoară.

În imaginea de mai sus sunt cele mai citite 3 cărți pentru dezvoltare personală din 2017. Pe toate le poți cumpăra chiar acum de pe libris.ro, cea mai bună sursă online pentru cărțile tale preferate. Însă înainte de asta, haide să vedem despre ce este vorba în fiecare dintre ele:

„De vorbă cu mine însumi” – Prentice Mulford

De vorba cu mine insumi - Prentice Mulford

De vorbă cu mine însumi – Prentice Mulford

Pretince Mulford reușește încă o dată să aduca în lumina puterea interioară pe care fiecare dintre noi o posedă, într-o carte pentru dezvoltare personală ce nu trebuie lipsească din colecția ta de cărți motivationale. “Arta învățării”, “Legea succesului”, “Cum să-ți păstrezi puterea”, “Reîncarnarea universală în natură” sau “Arta uitării” sunt doar câteva dintre capitolele acestei cărți, o analiză excelentă asupra ideii de Bine Intern, precum și a modului în care putem înlătura obstacolele din calea spiritului.

“-Azi esti un om curajos, puternic și echilibrat, iar mâine o iei de la capăt! / – Așa voi face!” Astfel de dialoguri ar trebui purtate în fiecare zi cu șinele, pentru o viață mult mai bună și mult mai liniștită.

„Cele 5 răni care ne împiedica să fim noi înșine” – Lise Bourbeau

Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine ed. 6 - Lise Bourbeau

Cele 5 răni care ne împiedica să fim noi înșine – Lise Bourbeau

La fel de fascinantă că toate celelalte cărți cu care Lise Boureau ne-a obișnuit, “Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine” demonstrează că toate problemele emoționale cu care un om se confruntă, își au originea în 5 importante din viața sa: respingerea, abandonul, umilirea, trădarea și nedreptatea.

Citind această carte, vei învăța cum să tratezi corect sursele de rău din viața ta, ajung în final la rezultatul pe care toți îl căutăm în viața: să fii tu insuți. În același timp, vei descoperi toate forțele puternice înnăscute în fiecare dintre noi, ce contribuie la împlinirea vieții fiecăruia.

„De vorbă cu Emma “ – Vitali Cipileaga

De vorba cu Emma - Vitali Cipileaga

De vorbă cu Emma – Vitali Cipileaga

Intră chiar acum pe libris.ro, cea mai bună librărie online, pentru a comanda chiar acum “De vorba cu Emma”, cartea de debut a lui Vitali Cipileaga. O culegere excelentă de eseuri și reflexii despre dragoste și viață, această carte a cucerit rapid inimile a zeci de mii de cititori. Cartea a fost premiataă în cadrul Festivalului Național al Cărții și Lecturii, ediția a VI-a, 2016.

Fii gata să găsești calea spre sufletul tău, într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărata sunt un tot întreg. Fie că ești femeie și îndrăznești să visezi, fie că ești bărbat și cauți calea spre inima ei, vei avea nevoie de răspunsuri. Iar ele se află chiar aici, în paginile acestei cărți extraordinare.

Cele mai bune cărți, din absolut toate categoriile, te așteaptă orincând pe libris.ro. Cu doar câteva click-uri, biblioteca ta personală se va îmbogăți peste noapte cu cele mai bune titluri ale anului, pentru fiecare membru al familiei tale.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *