Cele mai frumoase jocuri pentru fetițe din oferta noastră

22/01/2018
Cele mai frumoase jocuri pentru fetite din oferta noastra

Sursa foto: pexels.com

Micuța ta merită tot ce este mai bun, iar atunci când vrei să îi cumperi un cadou minunat, poți fi sigură că pe site-ul nostru gasești cele mai potrivite jocuri pentru vârsta ei. O gamă variată de jocuri pentru copii și jucării minunate te așteaptă, așa că nu ezita să intri în lista noastră de cadouri pentru a-l alege pe cel mai potrivit dintre ele. Însă până atunci, am vrea să îți arătăm cât de frumoase sunt jocurile pentru fetițe de pe libris.ro, de aceea, în continuare vom vorbi pe larg despre 3 astfel de produse, potrivite pentru fetița ta.

Să învățam: Limba engleză

Sa invatam: Limba engleza

Să învățam: Limba engleză

Acest joc educativ îi va dezvolta micuței tale vocabularul în limba engleză, ajutând-o să învețe mult mai ușor și mai eficient cuvinte și fraze, prin îmbinarea corectă a pieselor de puzzle. Fetița ta va reține cu ușurință alimentele și legumele, făcând astfel legături logice între cuvintele în limba engleză și imaginile atașate acestora. Acest set conține 36 de piese ilustrate față-verso și este recomandat copiilor de peste 4 ani.

Creative Kit, Flowery Handbag

Creative Kit, Flowery Handbag

Creative Kit, Flowery Handbag

Acest set conține toate materialele necesare pentru confecționarea unei genți minunate cu motive florale. Este dedicat fetițelor de peste 3 ani și le oferă o coordonare foarte bună dintre mâini și ochi, micuța ta având în același timp șansa de a realiza un obiect personal, făcut chiar de ea, sub atenta ta supraveghere. Cu această gentuță, micuța ta va putea merge la grădiniță sau în parc, având și ea, la fel ca mama ei, propriul ei accesoriu. Setul conține 1 ac de cusut din plastic, forme din fetru (pâslă) decupate și perforate, ață, 2 bucăți de dantelă.

Ornamente de Crăciun, Mess-free glitter

Ornamente de Craciun, Mess-free glitter

Ornamente de Crăciun, Mess-free glitter

Ornamentele pentru brad trebuie să fie gata înainte de a vă apuca de ornat. Dacă v-ați obișnuit să ornați împreună bradul de Crăciun, las-o pe cea mică să se ocupe în acest an de decorațiuni. Acest set include 6 ornamente din spumă cu tematică de Crăciun, 7 panglici și 7 foi cu sclipici.

Datorită tehnologiei patentate “glitter free”, sclipiciul nu se va împrăștia pe covoare, în mâncare, sau pe hainele și părul micuței tale. Acest produs dezvoltă abilitățile artistice, coordonarea mâini-ochi, dezvoltă memoria, dexteritatea și capacitatea de a finaliza un proiect.

O mulțime de alte jucării și jocuri pentru copii te așteaptă pe libris.ro, așa că te invităm să le descoperi pe toate și să cumperi tot ce vrei pentru micuța ta. Jocurile din oferta noastră sunt menite să educe și să stimuleze creativitatea sau coordonarea dintre mâini și ochi. Petrece cele mai frumoase seri de iarna alături de cea mica, jucându-vă, învățând engleza, colorând sau realizând ornamente pentru bradul de Crăciun.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *