MELISSA AND DOUG – jocuri cu multe forme și culori pentru micii artiști

05/02/2018
MELISSA AND DOUG - jocuri cu multe forme și culori pentru micii artiști

Sursa foto: pixabay.com

Dacă micuțul tău este un artist în devenire, sau pur și simplu preferă să petreacă mult timp în compania culorilor și a ustensilelor pentru colorat, este foarte important să îl susții pe cât de mult posibil, încă de la o vârstă fragedă. Fie că vă petreceți împreună mult timp colorând și desenând, fie că este înscris deja la un cerc de creație, după programul de la școală, noi te așteptăm pe site cu un super-brand dedicat acestor activități creative: Melissa & Doug.

Melissa and Doug este un producător american de jucării și jocuri educative, ce a luat ființă în 1988. Gama de produse cuprinde: jocuri de puzzle, produse handmade, jucării de pluș, precum și jocuri sau instrumente pentru colorat și desenat. Despre acestea din urmă vom vorbi în cele ce urmează, pentru că pe Libris.ro poți găsi o gamă întreagă de produse Melissa and Doug, pentru micuțul tău artist.

Culori și hârtie colorată

Atunci când creativitatea dă naștere celor mai minunate desene, trebuie să te asiguri că puiul tău se bucură de cele mai bune instrumente pentru scris și colorat. Intră chiar acum pe site și alege cele mai bune creioane, acuarele și hârtii colorate, toate de la Melissa & Doug.

Acestea sunt perfecte atât pentru momentele în care te afli cu cel mic acasă, cât și pentru momentele în care vă aflați în călătorie, iar imaginația sa bogată îi oferă energie cât pentru o săptămână întreagă.

Seturi de creație

Pentru copiii care vor să construiască ceva de la 0, doar cu mânuțele lor și ajutați ici colo de părinți, Melissa and Doug le-au pregătit o mulțime de jocuri creative și seturi de creație, pe care le poți găsi acum pe Libris.ro. Măștile Safari, Pușculița-Purceluș, Sand Art Bottles, iată doar 3 dintre minunatele produse din lumea colorată a celor de la Melissa and Doug.

Jocuri creative

Jocurile creative stimulează inteligența celor mici, dezvoltându-le în același timp funcțiile motorii, logica și creativitatea. Culorile reprezintă piatra de temelie a jucăriilor și jocurilor creative realizate de Melissa and Doug, de aceea, copiii intră rapid în poveste. În final, copilul va asocia mai ușor anumite elemente, se va descurca mult mai bine cu limba engleză sau cu limba franceză, va putea începe de la 0 un proiect, fie că este o temă pentru școală, sau doar o simplă joacă din timpul liber.

Descoperă fascinanta și colorata lume a jucăriilor și jocurilor Mellisa and Doug, intrând chiar acum pe site-ul nostru. Creioane colorate, acuarele în tonuri vii, hârtii lucioase, iată un kit complet pentru micii artiști. Creativitatea copiilor este un mușchi ce se poate dezvolta doar prin disciplină și antrenament, de aceea, aceste produse au menirea de a-i oferi celui mic libertate în exprimare și puterea de a alege între o direcție creativă și alta.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *