4 modele de Kendama pentru cei mai cool dintre puști

07/02/2018

kendama

Kendama este un fenomen mondial, iar peste tot poți vedea astăzi puști având la gât un astfel de accesoriu. Fiecare vrea să facă cel mai greu trick, pentru a le demonstra vecinilor de bloc sau colegilor de clasă faptul că este cel mai bun.

Pe lângă mândria de a te descurca cel mai bine cu acest produs, design-ul conteaza la fel de mult pentru a-i da gata pe toți ceilalți. Există foarte multe modele de jucării Kendama, în foarte multe culori și cu texturi diferite. Pe libris.ro vei întâlni modele cele mai tari astfel de produse, pentru a fi mereu cel mai bun la jocul tău preferat. Iată doar 4 dintre acestea:

Sunrise Street Red

Sunrise Street Red
Mărime: 18 cm
Material: Lemn
Ambalaj: 19 X 7 X 6 cm + o ață de rezervă

Kendama Sunrise Street Red este aliatul perfect al puștilor care participă la competiții, respectând parametrii impuși de JKA ( Japan Kendama Asociation ). Rezistența este unul dintre principalele atuuri ale acestui produs, atât bila cât și corpul jucăriei Kendama sunt concepute pentru a face față oricărui trick, indiferent de nivelul de dificultate. Bila este de un roșu aprins și acoperită cu luciu, detaliu ce îi oferă un plus de eleganță acestui accesoriu inedit.
Katchy Led

Katchy Led

Material: policarbonat transparent
LED-uri: DA
Baterii incluse: 4 X 1.5V LR44

Pentru că mai toți puștii au kendamele realizate din lemn, Kendama Katchy Led este un produs pe care nu ai cum să îl remarci instant. Atunci când faci trick-uri cu acest produs, lumina LED-urilor din interior împrăștie o lumină colorată, garantată de cele 4 baterii incluse în acest produs, de 1.5V.

Materialul din policarbonat rezistă celor mai grele încercări, în cele mai îndrăznețe trick-uri. Big Cup, Base Cup, Lighthouse, Underspike sau orice alt trick vrei să faci, Kendama Katchy Led adaugă un strop de culoare îndemânării.

Sunrise Walnut Maple

Sunrise Walnut Maple

Material: Lemn de nuc
Producător: Kendama Olanda
Dimensiuni: 18 cm

Dacă ai început să colecționezi jucării Kendama inedite, nu trebuie să lipsească din colecția ta acest produs. Realizat din lemn de esență tare, Kendama Sunrise Walnut Maple înseamnă calitate superioară și rezistență desăvârșita. Lemnul de nuc garantează durabilitate, iar din lemn nobil de arțar asigură un design atât de special.

Fără doar și poate, este un produs dedicat jucătorilor care se respectă, respectând în același timp ( de altfel, ca toate kendamele de pe libris.ro ) standardele EKA – Asociația Europeană de Kendama.

Krom Rubber Noia

Krom Rubber Noia
Greutate: 150g
Înălțime: 18 cm
Material: Lemn
Țara de origine: Danemarca

Thorkild May, campionul mondial la Kendama freestyle, este creatorul acestui model colorat și plin de personalitate, pe care îl poți găsi chiar acum pe libris.ro. Kendama Krom Rubber Noia prezintă un grip mediu și o finisare cu vopsea în nuanțe de alb, negru și verde. Finisajele sunt cele ce fac diferența, materialul cauciucat al bilei contând foarte mult în competiții, prin echilibru și dinamism.

Găsești chiar acum cele mai tari jucării Kendama pe libris.ro. Nu trebuie decât să intri pe pagina dedicată acestui joc de precizie și îndemânare și să alegi modelul cel mai potrivit pentru tine.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *