ATLASUL FRUMUSEȚII – Femeile lumii în 500 de portrete

12/02/2018
Atlasul frumusetii. Femeile lumii in 500 de portrete - Mihaela Noroc

Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete – Mihaela Noroc

“DESCHIDE CARTEA! DESCHIDE LUMEA!” Aceasta este invitația pe care ți-o facem cu “Atlasul Frumuseții – Femeile lumii în 500 de potrete”, un album de călătorii și fotografie, frumusețe și simplitate, inocență și pasiune, semnat de fotografa Mihaela Noroc. Intră chiar acum pe libris.ro și ia-ți această lucrare extraordinară, construită în jurul frumuseții pure, în cea mai naturală formă a sa posibilă, într-o perioadă în care lumea este lovită din toate părțile de ură și intoleranță! Peste 500 de potretre ale femeilor din întreaga lume te așteaptă, alături de poveștile lor, să celebrați împreună frumusețea femeii, în cele mai diverse forme întâlnite de Mihaela pe întreaga planetă.
Autoarea

Mihaela Noroc s-a născut pe 16 mai 1985. A absolvit Școala Centrală din București, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Arte, Secția Foto-Video. Fotografiile sale pot fi astăzi admirate pe Facebook ( peste 1 mil de fani ai paginii The Atlas of Beauty ), Instagram ( peste 240.000 de followeri ) și în cartea sa, Atlasul Frumuseții – Femeile lumii în 500 de portrete, pe care o poți cumpăra chiar acum de pe cea mai potrivită librărie online pentru tine și familia ta – libris.ro. Pentru că frumusețea nu ține cont de rasă, religie sau statut social, Mihaela vrea să ofere o perspectivă unică asupra ideii de frumusețe, printr-o carte ce a luat naștere în perioadă în care fotografa romancă se afla în Etiopia, acolo unde frumusețea femeilor este cu adevărat uimitoare.

 

Atlasul Frumuseții / Etiopia

Atlasul Frumuseții / Etiopia

Visul Mihaelei
În acel moment, înconjurată de atât de multă frumusețe în cea mai sinceră manifestare a sa, Mihaela Noroc a avut un vis: să facă un album foto cu femei din întreaga lume, iar acel vis a luat naștere sub forma unui atlas. Atlasul Frumuseții de Mihaela Noroc, este mărturia unei călătorii neobosite în căutarea celor mai sincere povești ale femeilor din întreaga lume, de la curajoasele femei pompier din Mexic și până la dragostea dintre o fetiță din Siria și o voluntară britanică.

Atlasul Frumuseții / Sardinia, Italia

Atlasul Frumuseții / Sardinia, Italia

Fragment din Atlasul Frumuseții – Femeile lumii în 500 de portrete
“HAIFA, ISRAEL
Sahar s-a născut într-un sat de druzi din Israel. Druzii vorbesc araba și de regula trăiesc în comunități omogene, în cadrul cărora își practică propria religie – religia druză. Sahar a simțit dintotdeauna că nu aparține satului conservator în care a crescut. Din cauza firii ei rebele a fost exclusă din comunitate. Acum se bucură de viața în acest loc liberal, unde lucrează ca barmaniță, iar în timpul liber cântă și pictează.

AS SULAYMANIYAH, IRAK
Acum ceva timp, Nma s-a convertit la zoroastrism, una dintre cele mai vechi religii, bazată pe învățăturile profetului iranian Zoroastru. “Zoroastrismul este religia noastră straveche, iar pentru mine, ca membru al comunității kurde, înseamnă întoarcerea la origini.”

Comandă chair acum de pe libris.ro “Atlasul Frumuseții – Femeile lumii în 500 de portrete” și află povești din întreaga lume, spuse de femei fotografiate de Mihaela Noroc, al căror frumusețe inspira și ne readuce aminte faptul că lucrurile simple sunt cele cu adevărat importante. Frumusețea, în forma sa cea mai naturală, este simbolul naturaleții și al acceptării, într-o lume în care ura, ignoranța și intoleranța acaparează azi din ce în ce mai multe suflete nevinovate.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *