Cele mai frumoase povești pe care LEGO le oferă celor mici

16/02/2018
Cele mai frumoase povești pe care LEGO le oferă celor mici

Sursă foto: pixabay.com

Te așteptăm pe libris.ro cu cele mai frumoase jucarii LEGO, pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru că universul pieselor colorate nu înseamnă doar forme interesante, construite cu ajutorul cărămizilor micuțe. În spatele figurinelor stau de cele mai multe ori povești captivante, cu eroi și zâne, cu mașini și nave spațiale, pentru a-i ține mereu ocupați pe cei mici.

Mai mult decât atât, aventurile LEGO nu se termină niciodată, de aceea, puștiul tău poate rescrie povestea ori de câte ori vrea, pentru că versatilitatea acestor seturi lasă mereu loc ușa deschisă pentru creativitate și inspirație. Dacă vrei să îi cumperi celui mic un set LEGO de pe site-ul nostru, ai de unde alege, pentru că poveștile sunt atât de interesante, încât chiar și tu vei intra în fascinanta lume a lor, alături de copilul tău. Iată despre ce este vorba mai exact:

Povești cu personajele preferate
Pentru că desenele animate și cărțile de colorat cu super-eroi joacă un rol important în viața copilului tău, oferă-i șansa de a se juca în fiecare seară cu personajele sale preferate. Pe libris.ro îți oferim jucării și seturi LEGO cu eroii săi îndrăgiți, fie că ai un băiețel căruia Batman îi face serile la televizor mai frumoase, sau o fetiță, ce iubește toate personajele din lumea Disney. LEGO s-a gândit mereu să transforme cele mai frumoase povesti de pe micul ecran în seturi complexe, construite în jurul eroilor de basm sau a celor pe care cei mici îi vad în fiecare seară la televizor, înainte de culcare.

Povești cu cele mai interesante figurine
De foarte multe ori, roboții sunt cei mai buni prieteni ai copiilor. Dacă și pustiul tău este atras de fascinanta lume a roboților, în care laserele, navele spațiale sau lupta dintre Bine și Rău îl țin mereu ocupat, noi îți oferim chiar acum cadoul perfect. Seturi precum Lego Bionicle sau Lego Nexo Knights vin cu o mulțime de figurine pregătite mereu să îi ia la bordul navetei spațiale pe toți copiii. Sunt seturi de jucării extrem de complexe, ce oferă șansa unei povești noi, rescrisă de fiecare dată altfel, chiar de către cel mic. Și tu te poți juca alături de el, bucurându-vă astfel de momente unice, chiar în căldura și confortul casei voastre.

Povești extrem de educative
Jucăriile LEGO îi pun la dispoziție copilului tău șansa de a învăța mereu lucruri noi. Atunci când construiește o navă spațială sau un submarin pregătit de atac, puștiul are oportunitatea de a învăța lucruri elementare de mecanică, precum modul în care piesele componente contribuie la întregul sistem. Vrei să îi împărtășești acestuia pasiunea ta pentru mașini, încă de la o vârstă fragedă? Atunci un set Lego Creator este exact cadoul pe care îl căutai. Pe lângă faptul că veți avea șansa de a construi de la 0 o mașină de curse, cel mic va învăța noțiuni noi pentru el: ce sunt prizele de aer, cum arată pneurile cu jante, cum se reglează oglinzile laterale etc.

Intră chiar acum pe libris.ro, caută cea mai potrivită poveste spusă de LEGO pentru copilul tău și fă-i chiar acum un cadou de care să vă puteți bucura împreună, în fiecare seară, înainte de culcare!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *