3 filme din seria LEGO pe care să le vezi alături de puștiul tău

02/03/2018

filme Lego

Nimic nu este mai frumos decât să te uiți alături de puiul tău la filme lego potrivit pentru vârsta lui, sau la un serial de desene animate, înainte de culcare. Poveștile ușor de parcurs, culorile vii și tehnologia de ultima oră ce oferă acestor proiecții un farmec aparte, transformă aceste vizionări în momente cu adevărat unice. Dacă puștiul tău este fascinant de lumea LEGO, nu trebuie să ratați absolut deloc filmele din această serie. Personajele lui preferate transformate în figurine LEGO, iată ce înseamnă un film din această minunată lume. Iată 3 filme din această serie:

 

Lego Ninjago – The Movie

Orașul Ninjago se află în mare pericol, la un pas de a fi distrus de maleficul Lord Garmadon. Însă Maestrul Lloyd aka Green Ninja, ajutat de prietenii săi luptători, trebuie să îl oprească pe acest răufacător și să redea locuitorilor orașului Ninjago fericirea și speranța. Însă este destul de dificil să ții în frâu o gască de ninja orgolioși, cu atât mai mult cu cât toți trebuie să renunțe la ego pentru a activa împreună magică putere Spinjitzu. Acest film urmează întocmai povestea personajelor din setul Lego Ninjago, pe care îl poți achiziționa și de pe site-ul nostru.

 

Lego Batman – The Movie

Erou preferat al puștiului tău, atât din serialele de desene animate, cât și din jucariile Lego, vă dă întâlnire pe micul ecran, într-un film pentru copii ce îl va ține pe micuț cu sufletul la gură. Povestea este construită în jurul unei alianțe pe care Batman o face cu super-eroii din Justice League. De ce? Ei bine, motivul este unul cât se poate de bun: să distrugă alianța malefică pe care Joker a făcut-o cu Lex Luthor pentru a distruge orașul, cărămida după cărămidă. Chiar cărămizi colorate, în cazul în care mai aveai vreun dubiu în privința acestui lucru, pentru că tot filmul este construit în jurul universului LEGO.

 

The LEGO Movie

Emmet nu este decât un omuleț LEGO obișnuit, care îți trăiește viața după regulile impuse de societate, respectându-le întotdeauna și încercând să nu deranjeze nicioadată pe nimeni. Asta până când este confundat din greșeală ca fiind un Special – o figurina cu puteri supranaturale, ce este atras într-un clan de Speciali, care vor să salveze lumea de la distrugere. Marele lor inamic? Maleficul Tyrant, ale cărui planuri de cucerire a întregii planete sunt uriașe, de aceea, este nevoie de o gașcă de super-eroi cu puteri speciale. Însă bietul Emmet nu este pregătit pentru o responsabilitate atât de mare, însă nu are ce face și este nevoit să își asume acest risc uriaș.

Iată 3 filme de succes din seria filmelor Lego, pe care să le urmărești oricând alături de copilul tău. Iar pentru că distracția și aventura să continue și după terminarea lor, îi poți lua de pe libris.ro seturile LEGO, cu aceleași personaje pe care le-a văzut în film. Astfel, distracția nu se termină niciodată, lucru bineștiut atunci când ne gândim la piesele și jocurile LEGO. Așa că nu mai sta pe gânduri și dă PLAY mai întâi la filme, apoi la distracție, alături de minunatele povești din această lume fermecată.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *