4 jocuri LEGO potrivite pentru toate fetițele

05/03/2018
lego libris

Sursa foto: pixabay.com

În ultimele două săptămâni a nins mult, iar zăpada a acoperit întreaga suprafață a țării. Bucuria celor mici este peste măsură, mai ales că în câteva județe, școlile au luat o pauză. Însă frigul este un pericol cât se poate de serios pentru sănătatea celor mici, iar o eventuală răceală îi poate ține pe copii departe de prietenii și colegii lor, preț de câteva săptămâni bune.

Însă și în casă poate fi la fel de bine, pentru că activitățile pe care le puteți face împreună sunt nenumărate. De exemplu, jocurile Lego Disney, pe care le găsești în număr mare și pe libris.ro, îi pot oferi micuței tale clipe magice în casă, departe de înghețul acestor zile. Iată doar 4 dintre acestea:
1. Castelul de vis al Cenușăresei
Zilele de iarnă, cu nămeți uriași de zăpadă, sunt numai bune pentru a sta în casă la căldură, în compania Cenușăresei și a lui Făt Frumos. De aceeea, acest joc Lego Disney aduce în camera micuței tale o lume de basm. Ea se va putea juca în voie cu cele două personaje, făcând tot felul de activități interesante în castelul Cenușăresei: va cina alături de ei în Marea Sală, invitându-i apoi pe ringul de dans rotativ de pe balcon. Mai mult decât atât, va trebui să găsească șoriceii poznași și apoi îi va hrăni cu brânză, ajutând-o totodată pe Cenușăreasa să reamenajeze încăperile castelului.

2. Aventurile Elsei la piață
Pentru a da farmec poveștii, vă puteți juca împreună acest joc Lego Disney, în fiecare seară înainte de culcare. Voi două trebuie să îi ajutați pe Elsa și pe Olaf să organizeze picnicul perfect. Pentru asta, Elsa are nevoie de o listă întreagă de cumpărături, așa că aventura la piață începe chiar acum! Aveți la dispoziție un cărucior pentru legume și fructe, un chioșc pentru flori sub frumosul turn cu ceas și o barcă ideală pentru un picnic pe apă. Puteți aranja piesele acestui set Disney așa cum vreți, pentru a da viață unei alte povești, de fiecare dată când vă jucați.

3. Grajdul regal al lui Petite
Povestea acestui fascinant joc Lego Disney vă poartă în grajdul regal al lui Petite, poneiul lui Belle. Ajutați-o să câștige cursa cu obstacole, pentru ca mai apoi micuța ta să o premieze pe podium. Relaxarea la o ceașcă de ceai, după marea cursă, este binevenită, însă toată distracția nu va dura foarte mult timp, pentru că aveți în continuare treabă. Pentru că este invitată la un bal de vis, Petite trebuie să arate superb. Așa că este obligatoriu să o răsfățati cu o baie bună, iar flacoanele cu șampon vă vor fi de mare ajutor.

4. Vaiana și călătoria ei pe ocean
Fiți alături de curajoasa Vaiana, puternicul ei prieten Maui și cocosul HeiHei, în cea mai frumoasă aventură pe mare. Aceștia trebuie să lanseze cât mai repede ambarcațiunea, așa cum harta stelelor le indică. Odată ajunsi pe mare, pot savura liniștiți un măr pentru a prinde iarăși puteri. Trebuie să fie totuși cu ochii în patru, pentru că diabolicul Kakamora vrea îi fure Vaianei inima lui Te Fiti.

Intră chiar acum pe libris.ro și cumpără-i micuței tale unul sau chiar mai multe jocuri Lego Disney, atât de potrivite pentru vârsta ei. Cu Lego Disney, poveștile nu se termină niciodată, iar farmecul acestor jocuri vă va ține pe amândouă cu sufletul la gură, de fiecare dată când afară va fi mult prea frig pentru a ieși.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *