3 moduri inteligente prin care poți termina rapid un puzzle

21/03/2018

 

 

puzzle libris.ro

Sursa foto: pixabay.com

Jocurile de puzzle sunt un mod extrem de interesant pentru a petrece timpul liber, de aceea, pe libris.ro găsești tot felul de modele interesante, cu nivele diferite de dificultate. Cu cât sunt mai grele, cu atât sunt mai captivante. Însă nici cei mici nu rămân fără un puzzle, dacă intri acum pe site-ul nostru și alegi un model pentru copii, ușor de rezolvat și extrem de colorat. Dacă ai dificultăți în rezolvarea unui astfel de joc, haide să vedem cum poți termina mai repede un puzzle, pentru că sunt câteva secrete pe care suntem bucuroși să le împărtășim cu tine astăzi:

Între prieteni
Cel mai rapid mod prin care poți termina un joc de puzzle este alături de prieteni, mai ales atunci când aveți pe masă un model de peste 1500 de piese. Cu cât modelul este mai greu de rezolvat, cu atât mai mult ai nevoie de ajutorul prietenilor tăi. Fiecare are un rol bine stabilit în rezolvarea marelui mister, de la gruparea pe culori a pieselor și până la găsirea celor mai importante zone din desenul pe care vreți să îl realizați. În final, bucuria terminării unu astfel de joc se împarte la toți, deci iată ce idee bună este să termini un puzzle mult mai rapid, cu ajutorul prietenilor.

Marginile mai întâi
Dacă nu ai mai făcut niciodată un puzzle până acum, află că dacă vrei să termini foarte repede un astfel de joc, indiferent de dimensiunile sale, trebuie să începi prin a-i construi marginile. Exact, trebuie să găsești toate piesele de puzzle cu o latură perfect dreaptă și să le găsești locul în această ramă pe care vrei să o faci. 4 piese din marea grămadă pe care o ai în față au câte 2 laturi drepte. Acelea sunt cele 4 colțuri ale jocului de puzzle, puncte de rezistență în rezolvarea acestui joc interesant.

Nuanțe asemanătoare
Încă un secret pentru a termina cât mai repede un astfel de joc sună cam așa: încearcă să grupezi pe culori piesele, astfel încât să formezi grămăjoare de piese cu o cromatică relativ comună. Asta înseamnă că ai reușit să spargi desenul final în părți mai mici, pe care deja le-ai izolat una de cealaltă. Apoi, nu îți mai rămâne decât să le potrivești pe cele asemănătoare ca nuanță, obținând astfel piese din ce în ce mai mari. Unind apoi părți din ce în ce mai mari cu marginile puzzle-ului, despre care îți povesteam mai sus, reușești astfel mult mai repede să termini acest joc.

Iată cum poți termina foarte rapid un puzzle, indiferent de numărul de piese pe care îl ai în față. Este perfect adevărat faptul ca aceste jocuri au grade diferite de dificultate, însă pe libris.ro poți găsi de toate pentru toți, chiar și atunci când aducem în discuție fascinanta lume a jocurilor de puzzle. Calitatea fiecărui joc este uimitoare: cartonul este perfect tăiat, iar piesele se îmbină la perfecție.

AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Citiți cu atenție eticheta produsului înainte de a înmâna jucăria copilului.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *