Călătorie prin universul sufletului alături de 3 autori extraordinari

02/04/2018
libris.ro

Sursa foto: pixabay.com

Spiritualitatea este un domeniu extrem de fascinant, iar cărțile ce tratează acest subiect și pe care le poți achiziționa chiar acum de pe site-ul nostru, nu sunt deloc puține. Descriind de altfel traseul unei călătorii continue prin marele univers al sufletui, marcată de întrebari profunde și revelații uimitoare, acest capitol al literaturii a oferit lumii de-a lungul timpului o mulțime de scriitori talentați, ce au reușit să verbalizeze în scrierile lor gânduri sintetizate în cărți pe care pur și simplu nu le poți lăsa din mână. Pe 3 dintre acești autori îi poți găsi pe libris.ro, iar tot despre ei vom discuta în continuarea acestui articol.

Osho
Numele sau adevărat este Chandra Mohan Jain, o personalitate a literaturii universale ale acestui secol, care și-a câștigat treptat o mulțime de adepți chiar și în România. Scrierile sale tratează subiecte precum soarta, dragostea, familia și surprind, printr-o analiză ușor de înțeles ce deschide suflete și unge inimi. Ideile sale verbalizează multe gânduri ascunse ale fiecăruia dintre noi, de aceea, popularitatea maestrului s-a construit pe o bază solidă, încă de la început. Intră chiar acum pe libris.ro pentru a cumpăra cele mai populare cărți ale lui Osho! Noi îți oferim chiar acum 4 volume excelente: “Farmacie pentru suflet” ( Editura Mix ), “Călătoria interioară” ( Editura Mix ), “Trupul muritor și lumina sufletului” ( Editura Litera ), “O păsare în zbor” ( Editura Mix ).

Contantin Necula
Ne face o deosebită plăcere să vorbim astăzi despre un autor cu totul și cu totul special: preotul Constantin Necula. Colecția să de cărți poate fi găsită pe libris.ro și ți-o recomandăm cu multă căldură, deoarece scrierile alese ale părintelui-profesor surprind prin luciditate, analiză și stilul plăcut de a scrie. Constantin Necula s-a născut în 1970, fiind absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă “Andrei Șaguna” din Sibiu.

A făcut cursuri de specializare în Italia și Franța, legate de psihologia generală ( 1997 – 2000 ), maltratarea copiilor ( 2000 – 2001 ), dependența de droguri și alcool. Este unul dintre cei mai îndrăgiți lectori-conferențiari din Mitropolia Ardealului, iar volumele sale de scrieri sunt o călătorie fascinantă către sufletul fiecăruia dintre noi. Iată doar câteva cărți pe care le poți găsi pe libris.ro, scrise de părintele-profesor Constantin Necula: “Anatomia Sufletului” ( Ed. Agnos 2015 ); “Bucuria Darului” ( Ed. Agnos 2017 ); “Duminici de fiecare zi” ( Ed. Agnos 2016 )

Octavian Segărceanu (Sega)
Sega, așa cum îl știu toți pe fostul om de pulicitate, a luat în anul 2008 una dintre cele mai importante decizii din viața lui: renunțarea la jobul pe care îl avea într-o agenție de succes din București și plecarea în India. Rezultatul acestei călătorii se numește “Namaste”, un roman de aventuri spirituale pe care un tânăr aflat la un moment de cotitură al vieții, îl începe de unul singur. Ore de meditații, întâmplări cu oameni simpli, călătorie, Osho, descoperiri – iată ce înseamnă de fapt cărțile lui Sega. Te invităm să citești scrierile sale interesante, pe care le poți comanda chiar acum de pe libris.ro.

Iată cu cate surprize te așteptăm pe site-ul nostru, dacă ești un pasionat al cărților despre inimă și suflet. Spiritualitatea rămâne în continuare un capitol neîncheiat al literaturii, pentru că sufletul, iubirea, lumea de apoi, tainele marelui Univers nu vor putea fi prea curând îngrădite într-un număr limitat de volume. Iți dorim lectură plăcută!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *