Cele mai bune promoții la cărți ale lunii martie pe care nu trebuie să le ratezi

02/04/2018

 

carti libris.ro

Ca în fiecare lună, librăria online libris.ro are pregătite și pentru martie promoții pe care pur și simplu nu trebuie să le ratezi. Te așteptăm cu o mulțime de cărți interesante, din absolut toate domeniile de literatură, atât pentru copii cât și pentru cei mari. Prețuri atractive, autori consacrați, volume legate atât de frumos, încât va fi o plăcere să le ții pe noptieră sau în biblioteca din living.

Nimic nu se compară cu o lectură liniștitoare, înainte de somn sau într-o cafenea retrasă. Dacă îți place să citești la fel de mult cum ne place și nouă, citește până la capăt acest articol și profită acum de reducerile la cărți pe care luna martie ți le aduce pe libris.ro:
Biblia ilustrată pentru copii – 25% DISCOUNT

Biblia ilustrată pentru copii

Biblia ilustrată pentru copii

Biblia ilustrată pentru copii reprezintă adaptarea perfectă pentru cei mici și relatează cele mai importante evenimente de Cartea Sfântă, însă pe înțelesul lor. În paginile acestei cărți se regăsesc numeroase desene colorate și fotografii instructive, pentru că puștii să înțeleagă mult mai ușor firul epic al acelei perioade. Lecturând Biblia ilustrată pentru copii, aceștia vor avea acces la textele biblice, reușind totodată să își înșusească o mulțime de informații de cultură generală, din sfere precum istoria sau geografia.
Cerere în călătorie – Edouard și Mathilde Cortes – 25% DISCOUNT

Cerere în călătorie - Edouard și Mathilde Cortes

Cerere în călătorie – Edouard și Mathilde Cortes

Proaspăt căsătoriți, Edouard și Mathilde renunță la confort și la siguranța cardurilor bancare, pornind într-o călătorie de nuntă din care nu știu când se vor întoarce. Voiajul lor, de-a lungul a 6000 de kilometri ce unesc Parisul de Ierusalim, reprezintă un drum anevoios, o testare a limitelor și o căutare spirituală. Mână în mână, cu buzunarele goale și dornici să se apropie de oameni, cei doi vor traversa Alpii, pădurile din Balcani, coasta Adriaticii și stepele Asiei Minore. Asemenea pelerinilor din Evul Mediu, ei vor răbda de foame și vor dormi sub cerul liber, pentru a afla cat de solidă e credința lor, cât de mult se iubesc și câtă încredere pot avea în oameni.
Aleph – Paulo Coelho – 20%

Aleph - Paulo Coelho

Aleph – Paulo Coelho

Descoperirea sinelui este tema pe care Paulo Coelho ne invită să o descoperim în unul dintre cele mai personale romane ale sale – “Aleph”. Parcurge alături de autor o criză emoțională puternică și un efort sufletesc menit să ofere, în cele din urmă, liniștea sufletească, împlinirea și renașterea firii. Alegerea unui nou început, curajul de a te aventura în necunoscut, oameni noi și situații inedite, toate acestea apar în viața autorului ca o provocare pe care acesta este pregatit să o înfrunte.

Intră chiar acum pe libris.ro și fii la curent cu toate cărțile reduse în luna martie. Te așteaptă o mulțime de volume interesante, scrise doar de autori celebri, atât pentru puștii care abia au învățat să citească, dar și pentru adulții care caută refugiu în paginile unei cărți. Intră la secțiunea “Promoțiile lunii”, caută volumul preferat și adaugă-l rapid în coș. Repetă această acțiune de câte ori vrei, până când coșul tău de cumpărături este gata. Comandă vine exact acolo unde vrei, la adresa pe care ai specificat-o, atunci când făcut comanda.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *