3 dintre cele mai noi jocuri de puzzle din colecția libris.ro

05/04/2018
lego libris

Sursa foto: https://pixabay.com

Pe libris.ro, colecția de jocuri puzzle se mărește de la o lună la alta cu o mulțime de seturi noi pentru oameni mari și oameni mici, cu grade diferite de dificultate. Fiecare își poate găsi jocul de puzzle potrivit, pentru că avem o colecție impresionantă pe care te invităm să o descoperi. Pentru a-ți deschide apetitul pentru fascinanta lume a jocurilor puzzle, ne-am gândit să îți povestim despre 3 dintre cele mai noi produse intrate în această categorie. Ștefan Luchian, Gustav Klimt, Kurti Andreea. O explozie de culori ce poartă amprenta unor pictori atât de celebri, de care te poți bucura alături de cei dragi:

Kurti Andrea, Spring – 1000 de piese

Kurti Andrea, Spring - 1000 de piese

Kurti Andrea este o tânără ilustratoare din Cluj, a căror opere surprind prin originalitate și spontaneitate. “Primăvara” este anotimpul renașterii, așa cum se poate observa și din acest tablou semnat de Andrea Kurti. O explozie de culori, ce exprimă atmosfera plină de optimism a primăverii, te așteaptă acum în cutia acestui joc de puzzle. 1000 de piese așteaptă să fie puse cap la cap, pentru a ilustra acest tablou magic. Pentru că gradul de complexitate al acestui joc este destul de ridicat, poți profita de acest lucru pentru a-l termina alături de cei dragi, într-o seară friguroasă ca cele din această perioadă.

Ștefan Luchian, Crizanteme Galbene – 500 de piese

Ștefan Luchian, Crizanteme Galbene - 500 de piese

Ștefan Luchian, marele pictor al românilor și autor al unor opere de o importanță uriașă pentru cultura noastră, poate fi acum găsit în colecția de jocuri puzzle de pe libris.ro. Celebrul său tablou, “Crizanteme Galbene”, sub forma unui joc de puzzle de 500 de piese, este cu siguranță un cadou potrivit pentru o persoană apropiată, căreia îi plac astfel de provocări. Culori vii, piese ce se îmbină perfect, grad mediu de dificultate – iată ce oferă acest puzzle ce va testa cu siguranță limitele orcărui jucător.

Gustav Klimt, Farm Garden – 1000 de piese

 

Gustav Klimt, Farm Garden - 1000 de piese

Gustav Klimt, Farm Garden – 1000 de piese

Gustav Klimt este poate cel mai mare pictor austriac, reprezentant de seamă al simbolismului european. Lucrări precum “Sărutul” sau “Portretul lui Adele Bloch-Bauer I” fac cinste picturii mondiale, fiind adesea reproduse și printate pe schițe, tablouri, jocuri de puzzle, căni etc. Încă o importantă operă a celebrului pictor austriac, “Farm Garden”, îți dă întâlnire la o seară memorabilă. Acest joc puzzle are 1000 de piese și este exact lucrul de care tu și prietenii tăi aveți nevoie, pentru că seara voastră de weekend să fie una cu adevărat specială.

Intră chiar acum pe libris.ro și comandă produsul dorit, pentru că noi te așteptăm ca de fiecare dată cu jocuri puzzle de toate felurile. Culori vii, piese frumos tăiate și care se îmbină perfect, toate la un preț pe care pur și simplu nu ai cum să îl treci cu vederea. De la mic la mare, fiecare găsește exact ce dorește pe site-ul nostru, fie că vorbim de cărți, jucării sau jocuri puzzle. Stocurile noastre se înnoiesc mereu, pentru ca tu să fii la curent cu tot ce este mai nou pe piață și pentru a putea achiziționa online exact ce îți dorești.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *