4 lucruri mai puțin știute despre celebrele spinnere

12/04/2018
spinner libris

Sursa foto: https://pixabay.com/en/fidget-spinner-fidget-spinner-2354926/

Numărându-se printre cele mai populare accesorii ale puștilor din ziua de azi, spinnerele sunt o adevărată senzație, la nivel mondial. Fiind deja la loc de cinste lângă celebrele kendama, aceste jucării colorate fac parte din arsenalul celor mici, iar fiecare părinte de puști știe cât de mult contează ele pentru fericirea copilului său.

Sunt ușor de utilizat, numai bune pentru a fi colecționate și se pot găsi pe libris.ro, în foarte multe variante și culori. Însă există o mulțime de secrete pe care aceste spinnere le ascund, iar noi îți vom spune despre 4 dintre ele chiar acum:

1. Remedii pentru stres și anxietate
Prima bila albă pe care o vom pune langă această jucărie simpatică este legată de faptul că jucăriile fidget spinner pot ameliora considerabil stările de stres și anxietate, atât la adulți, cât și la copii. În timp ce pentru unii, spinnerele înseamnă distracție alături de prieteni, competiții de genul “Spinnerul care se invarte mai mult”, pentru alții, acestea înseamnă liniște, relaxare, confort, armonie. De asemenea, un spinner poate fi un ajutor de nădejde pentru copiii cu prea multă energie, sau pentru adulții care au un task de rezolvat, însa pur și simplu nu se pot concentra absolut deloc asupra problemei respective.

2. Senzație pe Youtube
Fiecare puști se poate filma astăzi cu telefonul, în timp ce execută un trick, fie cu ajutorul unei kendame, fie cu ajutorul unui spinner. Referindu-ne la cel din urmă, pe Youtube există o mulțime de canale pe care le poți urmări, pentru a fi la curent cu ultimele știri sau trick-uri pe care le poți face cu un spinner. Aceste canale însumează milioane de followeri, pentru că o senzație a momentului, precum aceste jucării, nu pot trece neobservate prin vâltoarea de site-uri, forumuri și pagini de socializare.

3. Record mondial
Puștii se întrec astăzi pentru a vedea care spinner se învârte cel mult timp. De aici și o gamă întreagă de produse, împărțite pe categorii, ce le permit celor mici sa obține rezultate cât mai bune ( măsurate în timp ), ce la aduc apoi faimă în curtea școlii sau în fața blocului. La nivel mondial, recordul este de 6 minute și 52 de secunde, performanță înregistrată de americanul Jeffrey Fred. Până în acest moment, nimeni nu a reușit să bată acest record impresionant.

4. Creatorul spinnerului
Spinnerele sunt produsul imaginației unei femei, Catherine Hettinger. Aceasta a conceput jucăria pentru fetița ei, care suferea de o boală autodeficitară. Ea a obținut chiar și patentul pentru această invenție în 1997, pe care l-a pierdut ulterior în 2005, atunci când acesta a expirat. Aceasta a rămas însă în istoria acestei jucării ca fiind inventatoarea spinnerului, una dintre cele mai populare jucării ale momentului.

Și tu poți achiziționa acum de pe libris.ro o mulțime de spinnere pentru puștiul tău, în diferite culori și la cele mai avantajoase prețuri. Alături de kendama, acestea se numără acum printre cele mai populare jucării ale momentului, iar puștii se întrec în trick-uri din ce în ce mai complicate, pentru a câștiga aprecierea celorlalți puști, atât în curtea școlii, cât și în curtea școlii.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *