3 autori de bestseller-uri pe care îi poți găsi în colecția libris.ro

13/04/2018

bestseller

Te pregătești pentru mini-vacanța de 1 mai și vrei să ai în bagajul de călătorie o carte numai bună de citit? Pe libris.ro te așteaptă o mulțime de surprize în materie de cărți, însă astăzi ne vom concentra puțin asupra unei categorii cu totul și cu totul speciale: bestseller-urile. Exact, nu trebuie decât să cauți cuvântul “bestseller” în chenarul de Search și vei obține pe loc cele mai relevante rezultate. Simplu și rapid, treci peste cele mai importante titluri și comanzi exact atâtea cărți câte dorești, pentru cel mai frumos timp liber de primăvară, petrecut în compania marilor autori. Iată doar 3 dintre aceștia:

Dan Brown
Dan Brown este unul dintre cei mai de succes scriitori americani din toate timpurile. Cărțile sale au fost traduse în peste 40 de limbi străine și s-au bucurat de ecranizări de succes, relatând cu lux de amănunte aventurile profesorului Robert Langdon. Actorul desemnat să joace rolul acestuia este nimeni altul decât Toim Hanks, dublu câștigător al Premiului Oscar, în 1994 (Philadelphia) și 1995 (Forrest Gump). Dacă nu ai citit până acum “Codul lui Da Vinci”, “Îngeri și demoni” sau “Simbolul pierdut”, bestseller-uri internaționale scrise de Dan Brown pe care le găsești chiar acum pe libris.ro, cumpără aceste cărți pentru lecturi de primăvară cu adevărat interesante.

Vitali Cipileaga
Fiind unul dintre cei mai de succes bloggeri de peste Prut, Vitali Cipileaga se poate mândri totodata și ca fiind unul dintre cei mai citiți autori de pe site-ul nostru. Cartea sa de debut, “De vorbă cu Emma”, este un bestseller de care nu ai cum să te dezlipești, fiind o aventură absolută către suflet, oferind un pachet complet de sentimente precum iubirea, bucuria, dezamăgirea, tristețea. Cartea a fost premiată în anul 2016 la Festivalul Național al Cărții și Lecturii și poate fi achiziționată de pe libris.ro, cea mai bună librărie online pentru întreaga ta familie. “În urma pașilor tăi” este o altă carte scrisă tot de Vitali Cipileaga, aflată și ea în colecția noastră.

Federico Moccia
“Trei metri deasupra cerulu” este un bestseller internațional, tradus în peste 14 limbi și vândut în peste 12 milioane de exemplare. Modul în care Federico Moccia reușește să surprindă trăiri, sentimente, ipostaze și relații, îi oferă un binemeritat loc printre cei mai de seamă autori ai secolului XXI. Romanul a primit o mulțime de recenzii excelente, criticii literari afirmând la unison faptul că “Trei metri deasupra cerului” a fost, fără doar și poate, revelația anului 2004 în literatura universală.

Dacă îți place să citești cărți foarte bune, intră chiar acum pe libris.ro, pentru că te așteptăm cu cele mai apreciate bestseller-uri, la cele mai bune prețuri. Autori precum Federico Moccia și Dan Brown surprind cu fiecare carte ce poarta semnătura, fiind traduse în zeci de limbi și savurate de o lume întreagă. Așa că bucură-te de un timp liber de calitate, ajutat și de vremea din ce în ce mai bună de afară, pentru o lectură relaxantă, în parc sau în curtea propriei case. Ne vedem pe libris.ro!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *