Cum să alegi jocul creativ potrivit pentru copilul tău

13/04/2018
Cum să alegi jocul creativ potrivit pentru copilul tău

Sursa foto: https://pixabay.com/en/child-fun-cute-joy-little-colors-3194977/

Primăvara este un moment perfect pentru a reînnoi colecția de jocuri a copilului tău, iar pe libris.ro te bucuri de cele mai frumoase produse în acest sens, de la jocuri creative la jocuri puzzle. Culori, îndemânare, reguli interesante, povești captivante – iată ce înseamnă universul jocurile cu care noi te așteptăm și în acest început de an, pe site-ul nostru. Creativitatea copiilor este un mușchi ce se poate dezvolta doar prin stimulare, de aceea, îți oferim o mulțime de jocuri de creație potrivite pentru vârstă și aptitudinile puiului tău. Citește acest articol până la final, pentru a afla mai târziu cum poți alege jocul creativ potrivit pentru cel mic:

Învățarea unor lucruri noi
Cele mai bune jocuri de creație sunt gândite astfel încât cei care le joaca să învețe întotdeauna lucruri noi. Și în cazul jocurilor de creație pentru cei mici, aceștia pot învăța o mulțime de lucruri practice, în cazul în care tu alegi produsul potrivit de pe libris.ro. Jocuri precum “Să coasem frumos!”, “Chimia distractivă” sau “Mobil math. Matematica pe roți” îmbină utilul cu plăcutul, de fiecare dată când cel mic le joacă. Le găsești pe toate pe libris.ro, la secțiunea “Jocuri creative”, alături de multe alte surprize despre care vom vorbi în rândurile de mai jos.

Stimularea creativității
Acesta este cel mai important aspect de care trebuie să ții cont, înainte de a cumpăra de pe librăria online libris.ro un joc de creație. Creativitatea trebuie să fie stimulată încă de la o vârstă fragedă, iar jocurile de creație își fac foarte bine treaba la acest capitol. Intră chiar acum pe site, la secțiunea mai sus amintită, și alege unul sau mai multe jocuri. Noi îți oferim și o mică mână de ajutor, pentru a fi sigur că faci alegerea cea bună: “Hurlubelus. Joc Creativ”, “Creative Kit – Lovely Emily”, “Face painting. Culori de pictat fața” sunt doar câteva exemple.

Distrație împreună
Momentele de micuțul tău sunt întotdeauna atât de speciale. Nu numai că te deconectează pe tine de la stresul și obligațiile pe care le ai la job sau în casă, dar îți oferă și șansa de a-l vedea pe cel mic fiind fericit. De aceea, atunci alegi unul sau mai multe jocuri creative de pe libris.ro, este important să alegi și câteva produse pe care le puteți juca împreună. Ai nevoie de o mână de ajutor, în acest sens? Nicio problemă: “Water doodle mat. Covor de desenat cu apă”, “Spumini. Magneți de frigider”, “HexActly – Joc de construcție”.

Iată 3 lucruri importante de care să ții cont, înainte de a cumpăra un joc de creație de pe site-ul nostru. Acesta trebuie să îl învețe pe cel mic un lucru nou, pentru că este la vârsta în care poate asimila cel mai rapid aptitudini și informații cu care nu s-a mai întâlnit. Distracția împreună este de 1000 de ori mai frumoasă, de aceea, ia acel joc ce va permite să împărțiți bucuria orelor de joaca. Nu în ultimul rand, un joc de creație trebuie să stimuleze fix acea aptitudine în jurul căreia a fost construit încă de la început acest articol: CREATIVITATEA. Așa că intră chiar acum pe libris.ro și cumpără ce este mai potrivit pentru micuțul tău creativ.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *