Fii alături de ei, chiar și de la distanță!

Dragă cititorule,

Fii alături de ei, chiar și de la distanță!

Știm că îți e dor, că vrei să le faci o bucurie celor dragi, să le oferi ore de relaxare, să le aduci momente de repaus prin lecturi, jocuri, filme și muzică. Oferă-le cărți semnate de autorii preferați, un album din repertoriul artiștilor pe care îi admiră, un accesoriu care să le completeze lecturile sau dăruiește-le lor șansa de a alege cu un CARD CADOU.

Fii alături de ei, chiar și de la distanță!

Contextul în care ne aflăm ne-a separat fizic de cei dragi, însă sufletește suntem poate mai apropiați ca niciodată. Videocall-urile au luat locul întâlnirilor la cafea, tastele au împrumutat din căldura unei conversații live, iar emoticoanele s-au strecurat în imaginația noastră ca fiind îmbrățișările care ne lipsesc. Totul a trecut în online, însă dorul și aprecierea au rămas nedigitalizate. Perioada pe care o parcurgem ne îndrumă spre o reinventare a obiceiurilor, spre o adaptare a tuturor activităților care altădată erau lipsite de filtre și procese suplimentare. Și dovezile de dragoste, de mulțumire sau apreciere au luat o altă formă. Cadourile se oferă acum de la distanță, însă păstrează cu ele același drag și aceeași emoție. Ne regăsim într-o perioadă în care „am nevoie de” este poate mai important decât un „mi-ar plăcea să am”, iar darurile devin oportunitățile perfecte pentru a bifa încă o necesitate din lista lungă pe care fiecare dintre noi o are.

Cardul cadou ajunge și el, astfel, printre primele idei atunci când urmează o sărbătoare sau pur și simplu când simțim nevoia să oferim un „Mulțumesc pentru că ești!”. Noi credem că un card cadou este personal atunci când îl oferi cu drag. Desigur, poți alege tu pentru cei dragi sau sau le poți dărui lor o experiență completă. Oferă-le celor dragi posibilitatea să culeagă, în liniște și fără constrângeri, cărțile sau jocurile la care visează de mult. Oferă-le timp să răsfoiască, să se plimbe printre rafturile virtuale și în final să primească acel „Exact ce mi-am dorit”.

Ne-am gândit la câteva motive pentru care cardul cadou este darul potrivit. Iată motivele noastre:

1. Chiar dacă îi citești pe cei dragi ca pe o carte deschisă, nu mereu poți ghici tot ce au în bibliotecă.

Știm că sunteți cititori activi și că lista voastră de lectură a depășit de mult 2 cifre, iar dacă cei dragi vouă sunt la fel de pasionați, șansele ca o carte să fie într-adevăr o noutate pentru ei, scad cu fiecare săptămână. Așadar, oferă-le lor șansa să aleagă ce îți doresc.

2. Lumea literară este dinamică. În fiecare zi apar titluri noi sau reeditări mult așteptate, care nu coincid mereu cu evenimentul pentru care te pregătești cu un cadou. Oferă-le celor dragi posibilitatea să aleagă noutățile abia scoase din tipar la momentul lansării;

3. Un wishlist aerisit înseamnă un cititor fericit! Știm prea bine că lista de „To read” este lungă și că rareori ajungem la capătul ei. Oferă-le celor dragi șansa să aleagă dintre cărțile deja pregătite pentru viitoarele lecturi;

4. Să citești și să cumperi cărți sunt două pasiuni diferite. Dacă cei dragi ție se bucură pentru fiecare nou colet plin de lecturi care le bate la ușă, oferă-le șansa de a fi ei cei care plasează comanda cadou.

5. Se potrivește oricui. Nu lăsa stresul din preajma sărbătorilor să te influențeze. Fie că este vorba despre un membru al familiei, despre un prieten sau un coleg, cardul cadou este mereu alegerea potrivită pentru o aniversare, pentru a-ți arăta mulțumirea sau aprecierea.

6. Este ușor de dăruit, ușor de folosit și nu se pierde. Un singur cadou, o infinitate de posibiltăți.

7. Ajunge rapid la destinație, în maximum 30 de minute și poate fi folosit pe loc.

Acum, în preajma sărbătorilor este cu atâta mai apăsătoare căutarea cadourilor perfecte, însă recomandarea noastră rămâne cardul cadou. Secret Santa este și el aproape, iar cardul cadou se încadrează în orice buget!

Ce trebuie să știi despre cardul cadou de pe Libris.ro?

Înainte să trimiți cardul, îl poți personaliza cu tema favorită și cu un mesaj;

Poți alege valori între 10 – 2.000 lei;

Destinatarul va primi cardul cadou pe email, la maximum 30 de minute după efectuarea plății, iar tu vei primi un mesaj de confirmare a expedierii;

Poți alege data la care dorești ca persoana dragă să primească darul tău;

Cardul poate fi folosit într-o singură comandă, pentru orice produse de pe Libris.ro;

Valabilitatea cardului este de 6 luni de la data expedierii lui pe email.

#PăstreazăMagia și dăruiește cu orice ocazie! Nu este nevoie de un motiv pentru a spune „Mulțumesc!” sau „Îmi e dor!”, însă există nenumărate moduri prin care o putem face.

Articol realizat de Iulia Totoianu.

One Response

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *