Iubim Braşovul! În anul 2010 oraşul de la poalele Tâmpei a împlinit 775 de ani de atestare documentară. În acelaşi an 2010 Braşovul a fost votat cel mai frumos oraş din România. Suntem în luna decembrie şi se apropie Crăciunul. Putem spune că avem suficiente motive ca să ne sărbătorim oraşul preferat, şi, bineînţeles, să-i dăruim un cadou cu totul deosebit… durabil, util, frumos şi cât se poate de memorabil, aşa cum merită un burg cu personalitate la ceas aniversar.

Un asemenea cadou se planifică din vreme, necesită mult efort şi o mare atenţie la detalii. Tocmai pentru că vrem să-l pregătim cum se cuvine, în perioada 7-12 decembrie, Librăria Şt.O.Iosif  NU  va fi deschisă vizitatorilor. În această săptămână, braşovenii pot însă, la fel de comod, să comande cărţi pe librărira virtuală www.libris.ro pe care le vom livra la domiciliu GRATUIT.

Mai avem puţin  Suntem pe ultima sută de metri. Cadoul pe care îl dăruim Braşovului va fi atât de mare, încât nu va încăpea nici măcar sub bradul din Piaţa Sfatului. De săptămâna viitoare  vă invităm să luaţi parte la dezvelirea surprizei şi la ceremonia care va urma. Este o surpriză care sperăm să vă impresioneze, să vă facă să vă simţiţi mândri că sunteţi braşoveni, să vă amintească încă o dată de ce iubim atât de mult acest oraş!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *